اجتماعی استان بهداشت تصاویر

برگزاری نشست تخصصی «نان» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

برگزاری نشست تخصصی «نان» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

دکتر مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: تولید آرد با میزان سبوس گیری ۷ درصد و کمتر، از اولویت های برنامه بهبود کیفیت نان است

دکتر مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: تولید آرد با میزان سبوس گیری ۷ درصد و کمتر، از اولویت های برنامه بهبود کیفیت نان است.برخی افراد معتقدند نان سفید، کیفیت بهتری نسبت به نان های تیره رنگ دارد در حالیکه نان های تیره تر، دارای سبوس بیشتری هستند که ارزش غذایی نان را بالا می برد.
سفیدی نان به معنی نان با کیفیت بهتر و سالم تر نیست.
برای تهیه نان سبوس دار لازم است کارخانجات، آرد با سبوس گیری ۷ درصد را در دسترس نانوایی ها قرار دهند.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x