برگزاری نشست تخصصی «نان» در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
دکتر مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: تولید آرد با میزان سبوس گیری ۷ درصد و کمتر، از اولویت های برنامه بهبود کیفیت نان است
دکتر مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: تولید آرد با میزان سبوس گیری ۷ درصد و کمتر، از اولویت های برنامه بهبود کیفیت نان است.برخی افراد معتقدند نان سفید، کیفیت بهتری نسبت به نان های تیره رنگ دارد در حالیکه نان های تیره تر، دارای سبوس بیشتری هستند که ارزش غذایی نان را بالا می برد.
سفیدی نان به معنی نان با کیفیت بهتر و سالم تر نیست.
برای تهیه نان سبوس دار لازم است کارخانجات، آرد با سبوس گیری ۷ درصد را در دسترس نانوایی ها قرار دهند.
مهدی جمشیدی
انتهای پیام/*