اجتماعی استان اصفهان تصاویر حوادث مرکزی

کشف راز قتل مسلحانه در&#۸۲۲۱;فریدونشهر&#۸۲۲۱;

کشف راز قتل مسلحانه در”فریدونشهر”

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

سرهنگ حسین تُرکیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره قتل در یکی از روستاهای شهرستان فریدونشهر،بلافاصله مأموران پلیس آگاهی آن فرماندهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد فردی ۵۰ ساله بر اثر اصابت فشنگ جنگی به ناحیه قفسه سینه به قتل  رسیده که در این خصوص پرونده تشکیل و دستگیری عامل یا عاملان این جنایت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گفت: در این رابطه کارآگاهان با بررسی های میدانی و اقدامات هوشمندانه پلیسی قاتل را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: فرد دستگیر شده در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل به وسیله یک قبضه اسلحه کلاش اعتراف و انگیزه خود از این جنایت را اختلاف حساب با مقتول عنوان کرد که با کشف سلاح مربوطه و تکمیل پرونده متهم برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

محمد امین اقتصاد

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x