اجتماعی استان اصفهان بهداشت تصاویر حقوق بشر دسته‌بندی نشده دین و اندیشه مرکزی

شناسایی بیش از ۹۰ هزار معلول در استان اصفهان

شناسایی بیش از ۹۰ هزار معلول در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز ، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان۹۰ هزار و ۵۲۴ معلول شامل جسمی حرکتی، ذهنی، اعصاب و روان، شنوایی و بینایی وجود دارد.
ناصر چاووشی بیان کرد: ۳۰ درصد مددجویان استان اصفهان جسمی حرکتی، ۲۲ درصد معلول ذهنی، ۱۲ درصد اعصاب و روان، ۱۰ درصد ناشنوایان و ۹ درصد نابینایان می باشند.
وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی ۶۶ مرکز برای نگهداری معلولان در اصفهان افزود: بهزیستی در این مراکز به ۴هزار و ۵۰۰ معلول که امکان نگهداری این افراد در منازلشان وجود ندارد خدمت‌رسانی می‌کند.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان اضافه کرد: ۱۶۰ مرکز روزانه نیز زیرنظر بهزیستی با اهدافی چون حرفه‌آموزی و ارائۀ دیگر خدمات توانبخشی فعال است.

چاووشی با اشاره باینکه استقلال معلولان نیز از اهداف اساسی این مراکز محسوب می‌شود، گفت: بخشی از خدمات بهزیستی مربوط به پرداخت مستمری ماهانه است که به ۶۱ هزار و ۷۱۰ نفر تعلق می‌گیرد.
وی ادامه داد: مستمری ماهانه به این افراد از ۹۷۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ تومان به ۶۱ هزار و ۷۱۰ نفر پرداخت می‌شود.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در خصوص حق پرستاری معلولانی که در منزل نگهداری می‌شوند، توضیح داد:حق پرستاری به ۵ هزار و ۱۵۲ نفر از خانواده معلولان است که در منزل نگهداری و به تخت وابسته هستند، همچنین به ۷ هزار و ۵۵۰ نفر دانشجویان و دانش‌آموزان خانواده معلولان نیز کمک‌ هزینه تحصیلی از طرف پرداخت می‌شود.
چاووشی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی معلولان «توسعه نقش افراد دارای معلولیت؛ الهام‌بخش آینده‌ای فراگیر و پایدار» است، گفت: دو مطالبه اساسی افراد دارای معلولیت در استان اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت و همچنین دسترس پذیری و به نوعی مناسب سازی اماکن شهری می باشد که تاکنون اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده، اما هنوز جای کار بسیار است.
وی با اشاره به بزرگداشت روز معلولان در اصفهان افزود: برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در استان اصفهان به مناسبت روز جهانی معلولان از دهم تا شانزدهم برگزار می‌شود که بخشی از این برنامه‌ها به برگزاری جلسات با حضور مسئولان مربوطه در این حوزه می باشد.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان ادامه داد: همچنین یک ویژه‌برنامه نیز با حضور استاندار، معلولان و خانواده‌های آنان، ازجمله قهرمانان پاراالمپیک برگزار می‌شود.
وی در ارتباط با دیگر خدمات ارائه شده سازمان بهزیستی بیان داشت: سال گذشته ۲۲هزار و ۷۶۴ نفر از طرف بهزیستی اقلام توانبخشی دریافت کردند.
چاووشی با بیان اینکه بخشی از خدمات بهزیستی استان اصفهان خدمات موردی است، افزود: در این راستا ۵۰هزار و ۶۹۵ نفر نیز هدیه نقدی و در حد توان بهزیستی در موضوعات مختلف دریافت و به ۱۰هزار و ۷۰۰ نفر نیز کمک هزینه معیشتی به صورت مستمر پرداخت می‌شود.
وی در خصوص تسهیلات سازمان بهزیستی نیز بیان کرد: ۶هزار و ۲۰۵ نفر در حوزۀ اشتغال از بهزیستی تسهیلات گرفتند که متناسب با شغلی که افراد دارند، بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان این تسهیلات متفاوت می باشد.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه۲ هزار و ۴۶۴ نفر تسهیلات مسکن دریافت کرده‌اند، گفت: از ابتدای سال گذشته، ۵ و نیم میلیارد تومان نیز وام ضروری به معلولان پرداخت شده است.
چاووشی در خصوص آخرین وضعیت ملک این اداره در خیابان جی که بحث واگذاری آن به دادگستری مطرح شده بود، توضیح داد: این ملک در حال حاضر در اختیار بهزیستی می باشد سند تک برگ به نام بهزیستی استان اصفهان دارد و قرار است همزمان با دهه فجر با کاربری توانبخشی و آموزش تخصصی ویژۀ افراد زیرپوشش بهزیستی افتتاح شود

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x