اجتماعی استان اصفهان تصاویر دین و اندیشه فرهنگ و هنر مرکزی

وزیر دادگستری: «تعامل و همکاری سازنده قوا تسهیل گر در احقاق حق و اجرای عدالت خواهد بود»

وزیر دادگستری: «تعامل و همکاری سازنده قوا تسهیل گر در احقاق حق و اجرای عدالت خواهد بود»

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

چنشست مشترک مجمع نمایندگان روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی و روسای سازمان‌های تابعه قوه قضاییه در استان با حضور وزیر دادگستری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: امیرحسین رحیمی وزیر دادگستری هدف از سفر به اصفهان و برگزاری این نشست را تأکید بر ضرورت تعامل و همکاری سازنده سه قوه در حل و رفع مشکلات مردم اعلام کرد و گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی، معاون اول قوه قضاییه و وزیر دادگستری به امضا رسیده، مقرر شده تعاملات و همکاری‌ همه جانبه بین قوه قضاییه و مجلس بیش از پیش تقویت شود و از تمامی ظرفیت‌ها برای حل مشکلات حال حاضر جامعه و مردم از این طریق بهره‌گیری سازنده بعمل آید.

وی ادامه داد: امروز قوه قضاییه در پیشبرد اهداف و سیاست‌های کلان خود نیازمند تصویب قوانین زیادی است که لازم است مجلس شورای اسلامی در این خصوص اقدام نماید و در تامین نیازهای اعتباری نیز همراهی و همکاری دولت را لازم دارد

وی افزود: از سوی دیگر مردم از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی انتظارات بحقی دارند که انتظار می‌رود مدیران قضایی با حفظ استقلال قاضی و اصل بی‌طرفی و عدم دخالت در امر قضا، شنونده درخواست‌های نمایندگان باشند که چه بسا این امر در مسیر کشف حقیقت و احقاق حق راهگشا و موثر باشد.

گفتنی است در ادامه نشست نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداخته و تصریح کردند: انتظار می‌رود وزیر محترم دادگستری علاوه بر انعکاس و پیگیری مسائل و مشکلات دستگاه قضایی استان، پیگیر حل مشکلات کلی استان اعم از مسایل زیست محیطی، اقتصادی و… نیز باشد.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین جعفری رییس کل دادگستری استان هدف از برگزاری نشست امروز در دادگستری استان را همگرایی و تعامل و ایجاد وحدت و همدلی جدی در پیگیری مطالبات و مسائل استان در حوزه قضایی و همچنین مطالبات و انتظاراتی که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی از ناحیه مردم دارند، عنوان کرد.

وی افزود:انتظار می رود وزیر محترم دادگستری،که حلقه وصل دولت و قوه قضاییه است و نمایندگان محترم مجلس کمبودهای جدی دادگستری استان در حوزه نیروی انسانی و فضای اداری را پیگیری کنند.

رییس کل دادگستری استان در پایان از پیگیری جدی مصوبات این جلسه در آینده نزدیک خبر داد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x