
دیدار با خانواده شهید علی کیانی اولین شهید رمضان شهرداری اصفهان





«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون»
علیرضا اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز ، در پی شهادت شهید علی کیانی، از کارکنان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، و نخستین شهید «جنگ رمضان» در مجموعه شهرداری اصفهان، آقای نادر الاصلی و آقای نباتی از اعضا شورای اسلامی شهر اصفهان به همراه معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری با حضور در منزل این شهید والامقام با خانواده ایشان دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، حاضران ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده معزز شهید، یاد و خاطره این بزرگوار را گرامی داشتند. شهید علی کیانی پس از انجام وظیفه و خدمت در محل کار، در مسیر بازگشت به منزل و در پی حمله هوایی آمریکایی–صهیونیستی به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
مسئولان شهری در این دیدار با تأکید بر جایگاه والای شهدا و ضرورت تکریم خانوادههای آنان، از روحیه ایثار، تعهد و خدمات صادقانه این شهید گرانقدر در عرصه خدمت تجلیل کرده و بر تداوم راه و آرمانهای والای شهدا تأکید کردند. همچنین در پایان این دیدار، حاضران با قرائت فاتحه، یاد و خاطره این شهید عزیز را گرامی داشتند و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت کردند.
انتهای پیام/*
خدا بیامرزدش هر چند شهدا آمرزیده خدایی هستند خیلی آقا بود
من پدرم اون حوالی مشغول کار (نگهبانی ) بودن به صورت ۲۴ ی
پدرم تعریف می کرد که ایشون یواشکی خونواده ش و آشناها و فامیل هفته ای حدود ۱ کیلو میوه براشون می آورد
آخه پدرم هواشو داشت،ما که اصلا نمی شناختیم ایشون را
ولی پدرم بعد از شهادت ایشون تا یه مدت نتونست بره سر کارش.
خداوند این شهید عزیز و همه شهدا را رحمت کند.