اجتماعی استان دین و اندیشه فرهنگ و هنر

طرح ۳۱۳ مکمل طرح فلاح با هدف گره گشایی از مشکلات نیازمندان اجرا می شود

طرح ۳۱۳ مکمل طرح فلاح با هدف گره گشایی از مشکلات نیازمندان اجرا می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

گردهمایی تبیین طرح ۳۱۳ با حضور حجت الاسلام حسن هرمز مشاور رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در اصفهان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان در این گردهمایی، توانمندسازی خانواده های نیازمند را یکی از ارکان اساسی این نهاد عنوان کرد و بیان داشت: استفاده از ظرفیت روحانیون منتخب و همسران آنها برای اجرای طرح ۳۱۳ در سطح شهرستان ها و روستاهای استان در کنار مشارکت خیران و معتمدین مناطق، می تواند خانواده ها را از چرخه فقر خارج و در حوزه فکری و فرهنگی توانمند سازد.

کریم زارع با اشاره اینکه ضعف در مدیریت معیشت، عدم شناخت مطلوب از داشته و کمبود دانش مهارت های زندگی، مددجویان را در چرخه فقر گرفتار کرده است، ادامه داد: کمیته امداد از ابتدای تاسیس با هدایت های امام راحل (ره) و سپس استفاده از رهنمون های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حوزه خدمات فرهنگی، طرح های مختلفی برای رفع این ضعف ها اجرا کرده است.

وی با بیان اینکه طرح ۳۱۳، مکمل طرح فلاح است، افزود: طرح فلاح با استفاده از ظرفیت مبلغین خواهر برای حل مسائل خانوادگی و بیان احکام دینی، همچنین پیگیری امور معیشتی خانواده ها اجرا می شود و طرح ۳۱۳ با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی و استفاده از ظرفیت روحانیون به همراه همسرانشان برای ایجاد ارتباط بیشتر با خانواده های تحت حمایت، در کنار بررسی مشکلات، پیگیری نیازمندی ها تا کاهش دغدغه های مددجویان انجام می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان با تاکید بر اینکه این طرح برگرفته از توجه ویژه ائمه و معصومین به ایتام و نیازمندان برای خدمت رسانی به مددجویان در حوزه های اجتماعی و فرهنگی است، گفت: روحانیون و همسرانشان با اجرای طرح ۳۱۳ در دو بخش “برگزاری روضه های خانگی” و “سرکشی چهره به چهره” به شناسایی، اولویت بندی و حل مشکلات خانواده های تحت حمایت در طول اجرای طرح، دست خواهند یافت.

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x