جانشین جمعیت ایثارگران ولایتمدارکشور، سیدعظیم جولازاده حسینی، در پیامی میلاد حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیه) و آغاز دهه کرامت را تبریک گفتند.
به گزارش خبرنگارپایگاه خبری احوال نیوز : جانشین جمعیت ایثارگران ولایتمدار کشور، پیام تبریک میلاد حضرت معصومه ( سلام الله علیه ) راصادر کرد.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دهه اول ذی القعده ، که به نام دهه کرامت نامگذاری شده است ایام بسیار مبارک و پر برکتی است در آن به یمن میلاد فرزندان همام امام موسی کاظم(علیه السلام) میلاد انوار الهی ، عرش شکوفه باران است و فضا مملو از عطر حضور ملائک مقربی است که زانوی ادب بر زمین نهاده اند.
حضرت معصومه (س) در خاندانی که سرچشمه علم و تقوا و فضایل اخلاقی بود ، پرورش یافت واز جمله بانوان گرانقدر و والامقام جهان تشیع است که مقام علمی بلندی دارد و عصمت مادربزرگوارش حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه) در او تجلی یافته است.
بی شک دختران امروز و مادران فردا که نقش بسیار حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه دارند، با تاسی از اسطوره علم و عفاف حضرت فاطمه معصومه(س)، و با الگوپذیری از ایشان در زمینه تعالی معنوی، اخلاقی و علمی نسل های آینده گام بر می دارند.
اینجانب میلاد فرخنده و سراسر نور کریمه اهل بیت و خواهر گرامی حضرت علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیه) و روز دختر را به همه شیعیان جهان زنان و دختران ایران زمین تبریک و تهنیت عرض می کنم و از خداوند سبحان توفیق روز افزون، عزت و سربلندی همه زنان و دختران سرزمینم را خواستارم امیدوارم خداوند متعال همواره توفیق شناخت و معرفت اهل بیت و حرکت در مسیر امامت و ولایت بر همه ما عنایت فرماید.
بااحترام سیدعظیم جولازاده حسینی
انتهای پیام /*

