سیدحسین نقوی حسینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی نطق میان دستور خود، گفت: چهره ریاکارانه، سلطه گرایانه و جنایت کارانه آمریکا امروز بر هیچ کسی پوشیده نیست.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که آمریکا از چپاول نفت و سرمایه های کشورهای اسلامی سخن می گوید، لایق مذاکره نیست و بنده در عجب هستم که برخی از افراد بحث مذاکره با آمریکا را مطرح می کنند.
نقوی حسینی با بیان اینکه نتیجه مذاکره با آمریکا، ذلت و خواری ایران است، اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی، مقاومت سازنده و تکیه بر توان داخلی تنها راه مقابله با آمریکاست و قوای مجریه، قضائیه و مقننه و دیگر دستگاه ها باید با پیروی از منویات مقام معظم رهبری، مقاومت قهرمانانه را در دستور خود قرار دهند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی نقش بسیار مهمی در شرایط فعلی دارد که لازم است از اقدامات آیت الله رئیسی در قوه قضائیه تقدیر و تشکر کنم.
وی با اشاره به اینکه نهاده های کشاورزی بسیار گران شده است و کشاورزان مشکلات زیادی دارند، گفت: هزینه های دامپروران و کشاورزان ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر افزایش یافته است که باید فکری به حال آنان شود.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: برخی از راه های مواصلاتی کشور موجب قتل عام مردم شده است و علیرغم آنکه نمایندگان مجلس بارها تذکر داده اند اما دولت به حل این مشکل توجه نمی کند.
نقوی حسینی به مشکلات بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بازنشستگان کشوری و لشکری و تأمین اجتماعی علیرغم آنکه ۳۰ سال خدمت کرده اند، امروز مشکلات مالی متعددی دارند و گرفتار اجاره خانه، بیکاری فرزندان خود، تأمین جهیزیه، بیماری و خانه نشینی هستند و سؤال ما این است که چرا دولت اراده ای برای اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان ندارد.
وی افزود: بارها دولتمردان درباره رتبه بندی فرهنگیان مطالبی را عنوان کرده اند اما این طرح اجرا نمی شود.
نقوی حسینی گفت: آقای روحانی! ارتقای پاسپورت ایرانی، ارتقای ارزش پول ملی و توانمندسازی مردم پیشکش شما، بهتر است که جلوی افزایش قیمت ها در بازار را بگیرید و قیمت ها را تثبیت کنید.
انتهای پیام/*

