اجتماعی استان اصفهان بین الملل تصاویر چندر رسانه دسته‌بندی نشده مرکزی

رونمایی از پوستر چهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان استان اصفهان با حضور مسئولین و اصحاب رسانه

برگزاری نشست خبری چهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز: نشست خبری چهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان استان اصفهان باحضور دکتر حسین هرسیج و مهدی یادگاری رییس و دبیر چهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان استان و اصحاب رسانه در تالار رزمجو ساختمان شهید آیت الله رییسی در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

حسین هرسیج ،رییس ستادچهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان استان ،در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: یادواره شهدای دانشجویی استان اصفهان با نقش کلیدی بسیج دانشجویی به‌عنوان مقدمه کنگره عظیم ۲۴ هزار شهید استان  با حضور خانواده شهدا و‌ مسئولین استانی و کشوری با هدف ترویج ارزش های مقاومت و شهادت دوم آبان ماه ساعت ۹ صبح در سالن نیلفروشان دانشگاه اصفهان برگزار می‌ گردد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره شهدای دانشگاهی علاوه بر زنده نگه داشتن یاد شهدا و تقدیر از خانواده آنها، فضای معنوی برخاسته از منش و خط مشی زندگی شهدا را در دانشگاه ایجاد می کند.

وی اظهار کرد: برگزاری کنگره و جشنواره ای مانند شهدای دانشجو می تواند در فرهنگسازی و توسعه اخلاقیات، رفتار و کردار شهدا برای بهینه کردن این ارزش ها در نسل جوان، به خصوص دانشجویان و اساتید جوان و حرکت به سوی جامعه آرمانی بسیار موثر باشد.

حسین هرسیج با اشاره به شهدای شاخص دانشگاه اصفهان گفت: شهید نیلفروشان فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشگاه اصفهان بود و شهید دانشجوی لبنانی به نام علی الاشقر نیز از دیگر دانشجویان شهید دانشگاه اصفهان می باشد.

وی افزود: شهدا مظهر شجاعت، تواضع، از خودگذشتگی و ایثار هستند و درتاریخ کمتر نمونه ای از این صفات نیک می بینیم مگر در جنگ هشت ساله که سرشار از آثار معنوی شهداست

در ادامه نشست خبری مهدی یادگاری دبیر ستاد چهارمین کنگره شهدای دانشگاهیان استان اصفهان با اصحاب رسانه گفت: ۸۹۶ شهید از دانشگاه‌های استان شامل ۴استاد شهید،۱۶شهید کارمند و ۸۷۶شهید دانشجو می باشد.

مهدی یادگاری بیان داشت: ۳ شهید بین‌الملل شامل یک شهید متعلق به دانشگاه اصفهان از کشور لبنان و ۲ شهید دانشجوی دانشگاه آزاد از کشور عراق هستند و ۵ شهید هم در اردوهای جهادی عروج شهادت‌گونه داشته‌اند.

وی گفت: نامگذاری برخی اماکن دانشگاهی به نام شهدای دانشجو، نصب المان ها و یادمان هایی حاوی تصویر چهره و زندگینامه شهدا در دانشگاه ها، دیدار از خانواده های شهدا با عنوان خادم الشهید بیش از دویست و بیست مورد ،اکران فیلم های  دفاع مقدس و مستندهای مربوط به شهدا و تولید مستند بیست دقیقه ای به نام «مهمانداری»،چاپ ۵ کتاب به نام شهدا با عناوین کتاب روشنا،  کتاب فراتر از عشق ، کتاب بماند به یادگار، کتاب ماه نشان،شرکت هفتاد هزار دانشجو در برگزاری بیش از دویست  یادواره های شهدا، تشییع شهدای گمنام  در بیش از پنجاه و سه دانشگاه، برگزاری اردو های جهادی با نام و یاد شهدا با حضور هزار و پانصد نفر دانشجو در چهل و چهار اردوی جهادی….را از جمله اقدامات و فعالیت های در دست انجام برای کنگره عنوان کرد.

یادگاری در ادامه بیان نمود: برگزاری جشنواره بهروز مرادی در دانشگاه هنر که بیش از پانصد اثر به دست این جشنواره رسید و  هدف و رویکرد این کنگره دانشجویی بودن  و اثرگذار بودن و امید آفرینی  بین دانشجویان و دانشگاهیان بود.

وی افزود: شهید شاخص دانشگاهی شهید «احسان‌الله قاسمی» دانشجوی رشته برق دانشگاه تگزاس آمریکا بوده که و موقع جنگ دانشگاه را رها می‌کند و ۲۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ به شهادت می‌رسد

یادگاری در پایان خاطر نشان کرد :یکی دیگر از برنامه‌های برگزار شده در راستای کنگره اعزام ۳۵۲ نفر دانشجوی خواهر برای اردوی راهیان غرب است که اعزام شدند و از ۲۹ مهر ۳۵۰ نفر از برادران دانشجو به اردوهای راهیان غرب می‌روند.

لازم به ذکر است در پایان این نشست از پوستر چهارمین کنگره شهدای دانشگاهی استان اصفهان رونمایی شد.

الهه کمالی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x