اصفهان بهداشت حقوق بشر حوادث مرکزی

اجرای طرح آرامش ۹ توسط پلیس&#۸۲۲۱;نجف آباد&#۸۲۲۱;  

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز، فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد از دستگیری و جمع آوری ۷۵ خرده فروش و معتاد متجاهر طی اجرای طرح آرامش ۹ در این شهرستان خبر داد . 

سرهنگ”میثم گوهری آرانی“درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت:طرح ضربتی آرامش با هدف  پاکسازی نقاط آلوده از وجود معتادان و خرده فروشان  مواد مخدر به مدت  ۷۲ ساعت توسط کلیه  کلانتریها  و پلیس مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان نجف آباد به مرحله اجرا درآمد. 

وی افزود: در این راستا مأموران با اقدامات هوشمندانه پلیسی موفق شدند ۳۰ نفر از خرده فروشان مواد مخدر را شناسایی و طی چند عملیات منسجم و هماهنگ آن ها را دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل دادند. 

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد با اشاره به کشف ۱۷ کیلو انواع مواد مخدر در این طرح گفت:در این خصوص همچنین ۴۵ معتاد متجاهر جمع آوری و برای سیر مراحل درمانی به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند. 

محمد امین اقتصاد

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x