اجتماعی استان اصفهان تصاویر فرهنگ و هنر مرکزی

آماده‌سازی ۹۰ درصد صنایع دستی قابل عرضه در میدان امام (ره) و بازارهای اطراف در منطقه ۱۵ اصفهان

آماده‌سازی ۹۰ درصد صنایع دستی قابل عرضه در میدان امام (ره) و بازارهای اطراف در منطقه ۱۵ اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

احمد شریعتی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار می‌کند: منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان و خوراسگان، از نظر صنایع دستی به‌ویژه هنر خاتم، حرف اول را در استان می‌زند و حدود ۹۰ درصد صنایع دستی که در میدان امام (ره) و بازارهای اطراف عرضه می‌شود، در این منطقه آماده‌سازی می‌شود.

وی می‌افزاید: هنر خاتم نسل به نسل منتقل شده است و اگر بتوانیم بازار خوبی برای آن ایجاد کنیم و رونق خوبی داشته باشد، می‌تواند به اقتصاد خانواده‌ها کمک کند، زیرا خاتم شغلی است که در خانه نیز می‌تواند انجام شود و کار هنری بسیار زیبا و مورد پسند گردشگران شهرها و کشورهای مختلف محسوب می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان می‌کند: در این راستا با توجه به وجود کارگاه‌های زیادی از هنر خاتم‌کاری و پراکنده بودن آن، برای رفاه فعالان این صنف، یک شرکت تعاونی با عنوان «شرکت هنر فرهان شرق زاینده‌رود» تشکیل شد و ابتدا مجموعه‌ای با نام خورشید در بلوار ارغوانیه در حال فعالیت بود که صنایع دستی خود را به‌صورت نمایشگاهی در اختیار شهروندان قرار می‌دانند.

وی ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه مجموعه خورشید پاسخگوی نیاز منطقه ۱۵ نبود و فعالان این حوزه نمی‌توانستند تولیدات خود را به فروش برسانند، در شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان تصمیم‌گرفته شد که برای این تولیدکنندگان صنایع دستی، اقدامی انجام شود.

اگر این زمین در محدوده شهری اصفهان قرار داشت، باید طبق مصوبه کمیسیون ماده ۵ تغییر کاربری آن دریافت می‌شد، اما با توجه به اینکه در این محدوده نبود، باید از چهار حوزه شامل جهاد کشاورزی، پدافند غیرعامل، اداره کل حفاظت محیط زیست و کمیسیون زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی استعلام می‌گرفتیم که زمان‌بر بود و اکنون اقدامات و مکاتبات لازم انجام شده است.

شریعتی تاکید می‌کند: با توجه به اینکه این شرکت تعاونی، زمینی بعد از میدان عروج (شش‌راه) و محله اندوان به سمت خاتون‌آباد، خارج از حریم شهر اصفهان کاربری کشاورزی داشت، مدیریت شهری پیگیر شد تا با همکاری و مشارکت شهرداری، مجوز تغییر کاربری آن دریافت شود و مرکزی برای این کارگاه‌ها و فروشگاه اعضای این شرکت وجود داشته باشد تا بدون واسطه و به‌صورت مستقیم محصولات خود را عرضه کنند.

وی ادامه می‌دهد: اگر این زمین در محدوده شهری اصفهان قرار داشت، باید طبق مصوبه کمیسیون ماده ۵ تغییر کاربری آن دریافت می‌شد، اما با توجه به اینکه در این محدوده نبود، باید از چهار حوزه شامل جهاد کشاورزی، پدافند غیرعامل، اداره کل حفاظت محیط زیست و کمیسیون زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی استعلام می‌گرفتیم که زمان‌بر بود و این اقدامات و مکاتبات لازم انجام شده است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پس از دریافت تاییدیه کتبی اداره کل حفاظت محیط زیست و بررسی نهایی کمیسیون زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی، مجوز لازم دریافت می‌شود و برای آماده‌سازی و عرضه مستقیم صنایع دستی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، می‌گوید: مدیریت شهری با تلاش و همکاری منطقه ۱۵ و اعضای شورای اسلامی شهر، تاکید داشت هرچه سریع‌تر مجوز آن دریافت شود و برای بهره‌برداری اقدام شود.

وی با بیان اینکه در منطقه ۱۵، محدوده‌ای حدفاصل محلات راران و امام رضا (ع) با نام حیدرآباد وجود دارد که ملک شخصی است و در گذشته کوره‌های آجرپزی در آن مستقر بود، ادامه می‌دهد: با پیگیری‌های انجام شده در دوره چهارم شورای اسلامی شهر اصفهان سعی شد آن را برای کارگاه‌های صنایع دستی در نظر بگیریم که به شرکت تعاونی هنر فرهان شرق زاینده‌رود و رینگ چهارم نیز نزدیک است.

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x