اربعین خواب مستکبران را آشفته کرده است

اربعین خواب مستکبران را آشفته کرده است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

گویا در خواب می بینند که این گونه ورق به ضررشان برگشته است، حسین(ع) زمان حیات خود را به گستره تاریخ گسترانده است.چه در زمانی که می زیست و چه این زمان که علی الظاهر در دنیای فانی حضور ندارد حیات مستکبران را به سخره گرفته و هیمنه آنان را شکسته است.

آن زمان که نابخردان هم عصر امام حسین(ع) تصمیم به حذف ایشان گرفتند، نمی دانستند ناخواسته او را جاویدان کرده اند،نمی دانستند آتشی در قلوب آزادگان عالم می افروزند که هیچ گاه خاموش شدنی نیست و شعله ها و تشعشعات خون حسین(ع) کاخ استبداد و استکبار مستکبران را در تمام ادوار تاریخ به آتش می کشد.

آنان که در عصر امام علیه السلام می زیستند دیدند که با شهادت او هیچگاه آرامش و آسایش به مستکبرین روی خوش نشان نداد و همواره در ترس، حقارت و پستی زیستند و در نهایت رذالت و بدنامی زندگی را به پایان رساندند ولی حسین(ع) عزیز و عزیز تر شد.

و آن گاه اربعین در سکوت مطلق و با فریاد و اشک های “جابر انصاری” صحابی وارسته پیامبر عظیم الشأن در غربت و تنهایی شعله هایش را نمایان ساخت. قدم های خسته و پیر”جابر”در اربعین شهادت حسین(ع) به کربلا رسید و مویه کنان کاخ استبداد ظلمان را به لرزه در آورد و فریاد کشید؛ اربعین ویرانگر کاخ استبداد و مستبدان است.

اربعین امید و دلارام مستضعفان است، اربعین حال و هوای عارفان است، اربعین محفل و منزل عاشقان است وتاریخ از اربعین آغازی دوباره خواهد داشت.اربعین آمده است تا بگوید دیگر مستکبران،ظالمان،جباران، قارون ها و نمرود های گذشته و حال، روی آرامش را نخواهند دید. آشفتگی را تجربه خواهند کرد و هرچه بیشتر با حسین(ع) و اربعینش بجنگند بیشتر رسوا می شوند.

دیگر مورخان نمی نویسند مستضعفان در نهایت تنهایی و مظلومانه و در صفحات فراوان تاریخ استثمار شدند و در گمنامی و در اوج مظلومیت کشته شدند زیرا هر مکانی که مظلومی باشد اربعین به او می آموزد که خون حق طلبان از بین رفتنی نیست پس از هیچ مستکبری هراس به دل راه ندهید و شجاعانه بر جباران تاریخ بتازید که خداوند وعده داده است که” مستضعفان وارثان حقیقی زمین خواهند بود” پس بی تردید اربعین پدیده ای آخر الزمانیست که آمده است بساط ظالمان را در هم بریزد.

آمده است بگوید دیگر هرجا مظلومی باشد مستضعفان به کمک او خواهند شتافت و او را از یوغ ستم نجات خواهند داد. بی گمان اینان این پیام حقارت و درماندگی را دریافته اند که این گونه به اربعین تاخته اند و می خواهند نورالهی را با دستان کوتاه خود خاموش کنند، ولی نخواهند توانست زیرا مشیت الهی برآن شده است که زمین از لوث مفسدان تطهیر و به پارسایان روی خوش نشان دهد.

اکنون دوره ای فرا رسیده است که گویی هر آنچه ظالمان رشته اند پنبه شده است، گویی اربعین در تعقیب مفسدان روز و شب نمی شناسد.خلق بی صبرانه رهسپار وادی عشق می شوند، متواضعانه در برابر مکتب حسین(ع) و اربعینش ره می پیمایند تا نهایت تاریخ را در یابند.

دوباره حلقه پارسایان شکل گرفته و فرج و ظهور در اربعین حسین(ع) تجلی یافته است.قابل رؤیت است؛ می توان فهمید چرا خواب مستکبران آشفته است.چرا دیگر تاب و توان مقابله با نهضت او را ندارند و رمقی برایشان نمانده است.

تا رسیدن به قافله عشق فقط چند ضربت شمشیر مانده است.آری؛ اربعین خواب مستکبران را آشفته کرده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان/ سرتیپ دوم پاسدار “حمید علینقیان پور”

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x