انباراحتکار لاستیک لو رفت

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :
جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف هزار و ۵۶۱ حلقه انواع لاستیک خودرو به ارزش ۴۰ میلیارد ریال که در انبار حاشیه شهر اصفهان احتکار شده بود، خبر داد.
سردار محمدرضا هاشمی فر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس بیان داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان در پی کسب خبری مبنی بر احتکار انواع لاستیک های ایرانی و خارجی در انباری واقع در حاشیه شهر اصفهان موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع با هماهنگی مرجع قضائی در محل حضور یافته و در بررسی های صورت گرفته یک هزار و ۵۶۱ حلقه انواع لاستیک را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه ارزش لاستیک های احتکاری توسط کارشناسان مربوطه ۴۰ میلیارد ریال ارزیابی شده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه مشخصات انبار و موجودی آن در سامانه جامع انبارهای وزارت صمت ثبت نشده بود جرم احتکار کالا محرز و بنابر این تمامی لاستیک ها توقیف شده و پرونده آن نیز برای رسیدگی قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
محمدامین اقتصاد
انتهای پیام/*
