اجتماعی بین الملل تصاویر سیاسی

یک شرکت آمریکایی با فشار دولت آمریکا،کارمندان آمریکایی رابه‌علت استفاده از وآتس‌اپ آمریکایی جریمه کرد!!

یک شرکت آمریکایی با فشار دولت آمریکا،کارمندان آمریکایی رابه‌علت استفاده از وآتس‌اپ آمریکایی جریمه کرد!!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

شرکت خدمات مالی مورگان استنلی برای کارمندانی که از پلتفرم‌هایی مثل واتس‌اَپ برای امور تجاری شرکت استفاده می‌کنند، جریمه‌های مالی از چند هزار تا بیش از یک میلیون دلار اعمال کرده است.
این جریمه‌ها به‌دلیل آن است که پارسال این شرکت ۲۰۰ میلیون دلار از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده جریمه شد. چون کارکنان در مورد معاملات در اپلیکیشن‌های شخصی خود بحث و تبادل نظر کرده بودند، این شرکت و چند بانک بزرگ دیگر در آمریکا جریمه شدند.
آن‌وقت در ایرانِ ما هنوز برخی از مجموعه‌های دولتی از پیام‌رسان‌های آمریکایی استفاده می‌کنند و بازار ما از خاک سرزمین‌های اشغالی، توسط اسراییل مدیریت می‌شود!!!

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x