
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز، جواد مطیعی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران به مناسبت ۲۶ شهریور روز فوریتهای پزشکی اظهار داشت: امروزه با روند رو به رشد مرگ و میر در اثر بیماریهای قلبی و عروقی، سوانح رانندگی، فراوانی حوادث و بلایای غیر مترقبه طبیعی و غیر طبیعی فوریت های اورژانس یکی از حیاتیترین سیستمهای مورد نیاز هر جامعه به شمار میآید.
وی افزود: در اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان اردستان در پنج ماهه اول امسال ۱۰ هزار و ۶۴۰ تماس انجام شده که به یک هزار و ۷۰۸ ماموریت در پنج ماهه اول سال منجر شده که از این تعداد ۸۴۲ ماموریت شهری و ۸۶۶ ماموریت جادهای بوده است که تماسهای سال گذشته بیش از ۲۴ هزار تماس ثبت شده و تعداد کل ماموریتهای انجام شده سه هزار و ۵۱۱ مورد بوده که از این تعداد یکهزار و ۷۵۰ مورد شهری و یکهزار و ۷۶۱ مورد ماموریت جادهای بوده است.
مسئول فوریتهای پزشکی شهرستان اردستان با اشاره به جزئیات برخی از اقدامات صورت گرفته در مأموریتهای اورژانس شهرستان اردستان گفت: تعداد ماموریتهای تصادفی شهرستان اردستان در پنج ماهه امسال ۵۳۳ مورد بوده که از این تعداد ۲۰۳ مورد شهری و ۳۳۰ مورد جادهای است و ماموریتهای غیر تصادفی این شهرستان هم یکهزار و ۱۷۵ مورد که در این مدت سه مورد احیای قلبی ریوی موفق داشتهایم.
وی همچنین ابراز داشت: تعداد ماموریتهای تصادفی انجام شده که مربوط به حوادث رانندگی ترافیکی بوده در یک سال گذشته ۹۸۰ مورد بوده که از این تعداد ۲۹۴ مورد شهری و ۶۸۶ مورد جادهای بوده و تعداد دو هزار و ۵۳۱ ماموریت مربوط به ماموریتهای غیر تصادفی شهرستان اردستان در یک سال گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه وظیفه فوریتهای پزشکی تنها اعزام نیرو و تجهیزات به محل وقوع حادثه نیست و در بسیاری از موارد فوریتهای پزشکی با ارائه راهنمایی و راهکارهای درمانی مناسب میتواند از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کند، تصریح کرد: شهرستان اردستان دارای تعداد هفت پایگاه اورژانس است که یک پایگاه شهری و هفت پایگاه به صورت جاده ای فعالیت دارد و دارای یک اتاق فرمان نیز است
انتهای پیام/*
