خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۳۹,۶۶۱

برای اولین بار درخواست بکارگیری آموزگاران توسط مدیران مدارس صادر می‌شود

برای اولین بار درخواست بکارگیری آموزگاران توسط مدیران مدارس صادر می‌شود مدیر منابع انسانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: یرای اولین بار،…

نویسنده: manager انتشار: مرداد ۱۸, ۱۴۰۵ بروزرسانی: مرداد ۱۷, ۱۴۰۵ بازدید: ۷

برای اولین بار درخواست بکارگیری آموزگاران توسط مدیران مدارس صادر می‌شود

مدیر منابع انسانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: یرای اولین بار، درخواست بکارگیری آموزگاران توسط خود مدیران مدارس صادر می‌شود.

علیرضا اقتصادپایگاه خبری احوال نیوز، به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز، به نقل ازادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان، سجاد بنی عامریان، مدیر منابع انسانی و امور اداری این اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، از تغییر اساسی در فرآیند صدور ابلاغ آموزگاران مدارس ابتدایی خبر داد و گفت: برای اولین بار، درخواست بکارگیری آموزگاران توسط خود مدیران مدارس صادر می‌شود.

وی با اشاره به اطلاعیه شماره ۲۷ کارگروه برنامه‌ریزی، ساماندهی و بهسازی منابع انسانی و انتخاب و انتصاب مدیران سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ افزود: بر اساس این طرح که در راستای اجرای ماده ۹۱ فصل نوزدهم برنامه هفتم پیشرفت و با هدف ارتقای بهره‌وری، بهبود نظامات مدیریتی و تقویت اصل مدرسه‌محوری طراحی شده است، امسال ابلاغ نیروی انسانی مدارس ابتدایی عادی و استثنایی با رویکردی نوین و از سطح مدارس آغاز خواهد شد.

سجاد بنی عامریان، ادامه داد: بر اساس این اطلاعیه، مدیران محترم مدارس با هماهنگی اداره آموزش و پرورش نسبت به ثبت درخواست بکارگیری در سامانه جامع منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش اقدام می‌کنند؛ مسیر ثبت درخواست از طریق درگاه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی My.medu.ir، گزینه سها و سپس سامانه جامع منابع انسانی، بخش ساماندهی نیروی انسانی (سنا) و عملیات پرسنل قابل انجام است.

مدیر منابع انسانی و امور اداری این اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، با تشریح جزئیات این فرآیند تصریح کرد: مدیران مدارس پس از ورود به سامانه، با انتخاب پرسنل مورد نظر، انتخاب مدرسه محل کار، انتخاب پایه تحصیلی و ثبت ساعت و نوع ساعت تدریس، درخواست خود را ثبت می‌کنند. در مرحله بعد، کارشناسان محترم آموزش دوره تحصیلی ادارات، نسبت به بررسی و تایید ابلاغ نهایی بر اساس درخواست مدیر اقدام خواهند نمود.

سجاد بنی عامریان، اذعان کرد: تراز اولیه، زمان‌بندی و ابلاغ نهایی بر اساس اطلاعیه شماره ۲۵ کارگروه خواهد بود و این تغییر رویکرد، گامی مهم در جهت تحقق مدرسه‌محوری و واگذاری اختیارات به مدیران مدارس به عنوان نزدیک‌ترین عنصر به فرآیند تعلیم و تربیت محسوب می‌شود.

سجاد بنی عامریان، خاطرنشان کرد: امیدواریم این رویکرد جدید ضمن تسهیل فرآیندهای اداری و کاهش بروکراسی، زمینه‌ساز بهبود کیفیت آموزش و بهره‌وری بیشتر در نظام تعلیم و تربیت استان اصفهان باشد.

انتهای پیام/

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x