خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۱۵,۳۰۴

اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به کاهش آسیب‌های اجتماعی مدارس در طرح نماد

اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به کاهش آسیب‌های اجتماعی مدارس در طرح نماد

نویسنده: مهدی انتشار: اسفند ۲, ۱۴۰۳ بروزرسانی: اسفند ۲, ۱۴۰۳ بازدید: ۱

اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به کاهش آسیب‌های اجتماعی مدارس در طرح نماد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌ الملل استانداری اصفهان :

اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به کاهش آسیب‌های اجتماعی مدارس در طرح “نماد”معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از تخصیص اعتبارات مختلف به کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس خبر داد.

ایوب درویشی در یکصد و هشتادوچهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: در سال جاری مبلغ چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از منابع سازمان اجتماعی کشور به طرح نماد آموزش و پرورش (نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان) اختصاص یافته است؛ نظارت بر آن بر عهده استانداری است.
وی افزود: طرح نماد در شهریور ماه امسال در جلسه کمیسیون دانش‌آموزی تصویب و وظایف استانداری و فرمانداری‌ها در آن مشخص شده است؛ عدم تشکیل جلسات در این باره جای بررسی دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان ادامه داد: مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان نیز به آسیب‌های اجتماعی که در طرح نماد به آن اشاره نشده، اختصاص یافته است که موارد مربوط به آن ابلاغ می‌گردد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x