خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۱۱,۹۷۰

اتلاف هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی در اصفهان به دلیل تفکیک نادرست پسماندها

اتلاف هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی در اصفهان به دلیل تفکیک نادرست پسماندها

نویسنده: Amir hossein Jamshidi انتشار: آذر ۲۸, ۱۴۰۳ بروزرسانی: آذر ۲۸, ۱۴۰۳ بازدید: ۲

اتلاف هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی در اصفهان به دلیل تفکیک نادرست پسماندها

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

مهدی بقایی با اعلام اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰۰۰ تن پسماند در شهر تولید می‌شود و خط پردازش کنونی که به سال ۱۳۶۳ بازمی‌گردد، پاسخگوی نیازهای امروز نیست، گفت: خطوط جدید نیز با چالش‌هایی روبه‌رو است که برای مدیریت بهینه این حجم پسماند، نیاز به بازنگری و تعیین تکلیف اساسی وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه مسائل مربوط به انرژی و سایر زیرساخت‌ها نیز نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، افزود: در راستای برنامه افق ۱۴۱۰ تلاش شده است تا برنامه‌ریزی‌ها دقیق‌تر و شاخص‌هایی برای همه سازمان‌های مرتبط تعریف شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان اظهارکرد: مسئولان اصفهان به تفکیک زباله‌ها از جمله تفکیک زباله‌های تر و خشک تأکید دارند که هدف از این اقدام، کاهش میزان پسماندهای مخلوط و بهبود فرایند بازیافت است.

وی با بیان اینکه این تفکیک، علاوه‌بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی از جنبه‌های اقتصادی نیز برای شهر مفید خواهد بود، گفت: نکته‌ای که بر آن تأکید داریم، ارزش اقتصادی پسماندهای شهری است. چنانکه طبق برآوردها، سالانه حدود ۴۰۰ میلیارد تومان به‌واسطه تفکیک نادرست پسماندها از دست می‌رود و این مسئله نشان‌دهنده اهمیت فرایند تفکیک زباله‌ها و مدیریت منابع به‌طور صحیح است.

وی با بیان اینکه مسئولان شهری با بررسی شرایط کنونی، تلاش دارند تا فرایند جمع‌آوری پسماند را به‌صورت هوشمند و مطابق با استانداردهای روز دنیا پیش ببرند، افزود: یکی از مهم‌ترین ابتکارات این طرح، استفاده از اپلیکیشن هوشمند «اصپاک» برای جمع‌آوری پسماند است که می‌تواند بر اساس درخواست و زمان‌بندی شهروندان عمل کند. طرح‌های متنوعی برای تشویق شهروندان به استفاده از اصپاک و تحویل پسماند خشک نیز در نظر گرفته شده است.

امیر حسین جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x