اجتماعی استان اصفهان تصاویر مرکزی

استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی

استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان:

احمدرضا رئیس زاده، مدیر امور باغبانی سازمان در خصوص تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید بالغ بر ۱۵ هزار تن قارچ به صورت سالیانه، از استان‌های برتر کشور در تولید این محصول به شمار می‌رود. وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را بر عهده دارد، گفت: تولید قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است. وی گفت: تولید قارچ خوراکی به سرمایه‌گذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد، سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سالهای اخیر در راستای کمک به تولیدکنندگان تلاش کرده با حمایت‌های فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیت‌تر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کند.با ما همراه باشید.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x