خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۸۳,۹۳۸

کشف بیش از ۳ تُن آرد یارانه ای از یک باغ

کشف بیش از ۳ تُن آرد یارانه ای از یک باغ

نویسنده: مهدی انتشار: مرداد ۱۹, ۱۴۰۲ بروزرسانی: مرداد ۱۸, ۱۴۰۲ بازدید: ۱

کشف بیش از ۳ تُن آرد یارانه ای از یک باغ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از کشف ۳ تُن و ۶۰۰ کیلو آرد قاچاق در بازرسی از یک باغ در شهرستان خبر داد.

سرهنگ غلامرضا براتی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس بیان داشت: ماموران کلانتری ۱۲ فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر در پی کسب خبری  مبنی بر اینکه در یکی از مناطق حاشیه شهر افرادی به صورت غیرقانونی و شبانه، آرد یارانه ای را در یک باغ دپو  می کنند، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از شناسائی محل فعالیت افراد سودجو، طی هماهنگی با مرجع قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این مکان، تعداد۹۰ کیسه آرد رایانه ای ۴۰ کیلویی به وزن ۳ تُن و ۶۰۰ کیلو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر با اشاره به دستگیری یک نفر و تحویل وی  به مرجع قضائی  گفت: بنا بر نظر کارشناسان مربوطه ارزش آردهای کشف شده، یک میلیارد ریال برآورد شده است.

محمد امین اقتصاد

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x