سرقت از اماکن دولتی و مغازه های اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :
رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری اعضای باند ۴ نفره ای که بیش از ۱۰ میلیارد اموال از اماکن دولتی و مغازه های شهر اصفهان به سرقت برده بودند، خبرداد.
سرهنگ حسین تُرکیان درگفت و گو باخبرنگار پایگاه خبری پلیس بیان داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از اماکن دولتی و مغازه های منطقه غرب شهر اصفهان موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی استان اصفهان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی دقیق و علمی صورت گرفته مشخص شد اعضای یک باند ۴ نفره از سارقان سابقه دار در این سرقت ها دست داشته و اموال زیادی از قبیل موتورسیکلت ۲ دستگاه تلویزیون ال ای دی ۵۵ اینچ، ۶ دستگاه اسپیلیت،شیرآلات، دیتاشو، دوربین های مداربسته، رایانه، ۲ دستگاه بخاری گازی، پرژکتور، کابل های برقی و یک دستگاه پکیج که ارزش آنها برابر اعلام کارشناسان مربوطه بالغ بر ۱۰ میلیارد بود را به سرقت بردند.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان عنوان داشت: با تلاش شبانه روزی و اقدامات تخصصی کارآگاهان هر ۴ نفر در یک عملیات منسجم و هماهنگ دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند که در مواجه با مدارک و مستندات ارائه شده از سوی پلیس به ۱۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و مغازه های شهر اصفهان اعتراف و مالخر اموال مسروقه را نیز معرفی کردند.
سرهنگ تُرکیان از دستگیری مالخر اموال مسروقه طی عملیات ضربتی ماموران این پلیس در شهرستان فلاورجان خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه یکی از سارقان و همچنین بازرسی از مخفیگاه مالخر، مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه کشف شد و تمامی دستگیر شدگان پس از اینکه صراحتاً به سرقت های خود اعتراف کردند برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
محمد امین اقتصاد
انتهای پیام/*
