
بلوار کشاورز شهر نجف آباد با حضور استاندار اصفهان به بهرهبرداری رسید
گرهگشایی ترافیکی در نجفآباد؛
بلوار کشاورز با حضور استاندار اصفهان به بهرهبرداری رسید
علیرضا اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز، بلوار کشاورز شهر نجف آباد، به عنوان یکی از شریانهای اصلی و حیاتی شهر نجفآباد در مساحتی بالغ بر ۷۲ هزار متر مربع و با اعتباری ۳۵ میلیارد تومانی، با حضور استاندار اصفهان افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز، به نقل ازادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، در جریان سفر امروز دکتر مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان به شهر نجفآباد، بلوار کشاورز به طور رسمی به بهرهبرداری رسید.
این پروژه زیرساختی که با هدف تسهیل در عبور و مرور شهری و کاهش بار ترافیکی اجرا شده است، در مساحتی معادل ۷۲ هزار متر مربع احداث گردید. عملیات اجرایی و آزادسازی مسیر این بلوار با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان به سرانجام رسیده است.
افتتاح این معبر مهم، گامی موثر در راستای توسعه شبکه حملونقل شهری نجفآباد و ارتقای رفاه عمومی شهروندان است که با بهبود دسترسیها، نقش بهسزایی در روانسازی ترافیک منطقه ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام/*
