خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۳۸,۴۲۴

همزمان با هفته تأمین اجتماعی افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)

همزمان با هفته تأمین اجتماعی افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) نجف‌آباد؛ مدیر درمان…

نویسنده: manager انتشار: تیر ۲۸, ۱۴۰۵ بروزرسانی: تیر ۲۸, ۱۴۰۵ بازدید: ۱۳

همزمان با هفته تأمین اجتماعی افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)

افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) نجف‌آباد؛

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان: توسعه زیرساخت‌های درمانی، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت خدمات به بیمه‌شدگان و مردم است

همزمان با هفته تأمین اجتماعی و با حضور مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، فرماندار شهرستان نجف‌آباد و جمعی از مسئولان، پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) نجف‌آباد با اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

 علیرضا اقتصاد پایگاه خبری احوال نیوز، به گزارشپایگاه خبری احوال نیوز، به نقل از اداره روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان؛ در این مراسم دکتر علی ترک مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، ضمن تبریک هفته تأمین اجتماعی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ اخیر و شهدای مدافع وطن، اظهار کرد: همزمانی هفته تأمین اجتماعی با ایام سوگواری شهدای عزیز کشور، مسئولیت خدمت‌رسانی صادقانه و بی‌منت به مردم را بیش از گذشته بر دوش خدمتگزاران نظام سلامت قرار داده است.

وی با اشاره به جایگاه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان افزود: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به عنوان نخستین خریدار خدمات درمانی و دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی پس از دانشگاه علوم پزشکی در استان، نقش مهمی در تأمین سلامت جامعه ایفا می‌کند.
دکتر ترک با بیان اینکه استان اصفهان پس از تهران بیشترین جمعیت بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی کشور را دارد، گفت: حدود هشت درصد بیمه‌شدگان کشور در استان اصفهان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند و سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار مراجعه سرپایی در مراکز درمانی ملکی استان ثبت شده است.
وی ادامه داد: مدیریت درمان استان با برخورداری از سه بیمارستان، حدود ۶۲۰ تخت فعال و ۲۷ مرکز درمانی سرپایی، علی‌رغم محدودیت‌های نیروی انسانی، توانسته خدمات درمانی مطلوبی به بیمه‌شدگان و مردم ارائه کند و حفظ ضریب اشغال ۸۳ درصدی تخت‌های بیمارستانی نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کارکنان این مجموعه است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) نجف‌آباد را یکی از مراکز مهم درمانی غرب استان عنوان کرد و گفت: این بیمارستان علاوه بر ارائه خدمات به مردم نجف‌آباد، نقش مهمی در پوشش درمانی شهرستان‌های همجوار دارد و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در آن، موجب ارتقای کیفیت خدمات درمانی خواهد شد.
وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش کارکنان بیمارستان، مهندسان، کادر درمان و تمامی عوامل اجرایی پروژه‌ها اظهار امیدواری کرد روند توسعه زیرساخت‌های درمانی در این مرکز با سرعت بیشتری ادامه یابد.
در ادامه این مراسم، فرماندار شهرستان نجف‌آباد نیز با تبریک هفته تأمین اجتماعی، از خدمات گسترده سازمان تأمین اجتماعی در حوزه درمان قدردانی کرد و گفت: بخش قابل توجهی از جمعیت شهرستان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند و به همین نسبت نیز انتظار ارائه خدمات باکیفیت و توسعه زیرساخت‌های درمانی وجود دارد.
محمدی فشارکی با اشاره به جایگاه بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) نجف‌آباد در ارائه خدمات به مردم شهرستان و استان‌های همجوار، اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، ارتقای هتلینگ بیمارستان و افزایش کیفیت خدمات درمانی را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی در شرایط اقتصادی امروز، اقدامی قابل تقدیر است.

وی همچنین بر تسریع در اجرای پروژه توسعه درمانگاه بیمارستان تأکید کرد و خواستار تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر این پروژه در راستای پاسخگویی مناسب به نیازهای درمانی مردم شد.
در بخش دیگری از این مراسم، دکتر شاه‌کرمی رئیس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) نجف‌آباد، گزارشی از عملکرد و پروژه‌های توسعه‌ای این مرکز درمانی ارائه کرد.
وی اظهار داشت: پروژه بازسازی و تجهیز بلوک زایمان (LDR) با اعتباری بالغ بر ۳۸ میلیارد تومان و ایجاد ۶ تخت استاندارد، موجب افزایش رضایتمندی مادران، ارتقای کیفیت خدمات زایمانی و افزایش مراجعات شده است.
رئیس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) نجف‌آباد افزود: همچنین توسعه بخش اتاق عمل، استانداردسازی بخش NICU و نوزادان، افزایش ظرفیت خدمات تخصصی و اجرای پروژه‌های عمرانی متعدد، از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر بوده است.
ایشان با اشاره به شاخص‌های عملکرد بیمارستان گفت: این مرکز درمانی با ۱۲۰ تخت فعال، ضریب اشغال حدود ۹۵ درصدی، پذیرش سالانه بیش از ۱۳ هزارو پانصد بیمار بستری، مراجعه سالانه حدود ۹۵ هزار بیمار به اورژانس و بیش از دو هزار مراجعه روزانه به درمانگاه، یکی از مراکز درمانی پرتردد غرب استان اصفهان به شمار می‌رود.
در پایان این مراسم، پروژه‌های توسعه‌ای شامل بلوک زایمان (LDR)، توسعه اتاق‌های عمل و استانداردسازی بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) با حضور مسئولان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x