
سرهنگ عبدالرضا سورانی: اجرای طرح آرامش و دستگیری ۲۵ خردهفروش مواد مخدر
اجرای طرح آرامش در”تیران و کرون”/ دستگیری ۲۵ خردهفروش مواد مخدر
محمد امین اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز، سرهنگ عبدالرضا سورانی، فرمانده انتظامی شهرستان تیران و کرون، از اجرای طرح آرامش در این شهرستان خبر داد و گفت: در جریان اجرای این طرح، ۲۵ خردهفروش و یک قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و ۱۳۳ معتاد متجاهر نیز جمعآوری شدند.
سرهنگ” عبدالرضا سورانی” در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس اظهار کرد: طرح آرامش با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، مقابله با عرضه و توزیع مواد مخدر، پاکسازی پارکها، تفرجگاهها، اماکن عمومی و نقاط آلوده و جلوگیری از ورود محمولههای مواد مخدر به شهرستان به اجرا درآمد.
وی افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی، گشتزنیهای هدفمند و نظارتهای محسوس و نامحسوس، ۲۵ خردهفروش و یک قاچاقچی مواد مخدر را دستگیر و ۱۳۳ معتاد متجاهر را جمعآوری کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان تیران و کرون گفت: در جریان اجرای این طرح، بیش از ۲ کیلو و ۶۰۰ گرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف و ۲۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مرتبط با فعالیتهای مجرمانه نیز توقیف شد.
سرهنگ سورانی خاطرنشان کرد: معتادان متجاهر جمعآوریشده برای طی مراحل درمان به مراکز ترک اعتیاد منتقل شدند و دیگر متهمان نیز پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/*
