
سرهنگ اکبر احمدی: اعتراف سارق سابقهدار به ۱۵ فقره سرقت کابل برق
اعتراف سارق سابقهدار به ۱۵ فقره سرقت کابل برق
محمد امین اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز، سرهنگ اکبر احمدی، فرمانده انتظامی شهرستان نجفآباد، از شناسایی و دستگیری یک سارق سابقهدار کابل برق خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات پلیس به ۱۵ فقره سرقت کابل برق اعتراف کرد.
سرهنگ اکبر احمدی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل برق در سطح شهر، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی عامل این سرقتها آغاز شد.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، هویت متهم را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نجفآباد با اشاره به اعتراف متهم به ۱۵ فقره سرقت کابل برق گفت: برای متهم پرونده تشکیل و جهت انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ احمدی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا مجرمانه، موضوع را در سریعترین زمان ممکن از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/*
