
روز ملی هنرهای نمایشی و بیعت با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتاللهالعظمی سیدمجتبی خامنهای






روز ملی هنرهای نمایشی و بیعت با رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتاللهالعظمی سیدمجتبی خامنهای
حسین بخشی – پایگاه خبری احوال نیوز ، آیین گرامیداشت روز ملی هنرهای نمایشی در موکب هنرمندان سی وسه پل چهارباغ برگزار شد.
در این آیین که با حضور سید مهدی سیدین نیا ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان, مسئولین ارشاد و اساتید اسداله بابایی چمشد صدری هاشم شمس حسین عبداللهی و هنرمندان و مسئولین شهرداری اصفهان، همزمان با حضور مردم در خیابانها برای بیعت با رهبر فقیه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیتاللهالعظمی سیدمجتبی خامنهای و حمایت از نیروهای مسلح برگزار شد و در پایان از آقایان محمد رادمهر ، مصطفی جعفری خوزانی ، مجتبی خلیلی ، اصفهانی ، محمد اشتری ، ابوالفصل صادقی ، امید زمانی ، فرهاد قانعی فر، عرفان عمادی و خانم عاطفه نقوی از کارگردانان متعهد نمایش خیابانی اصفهان که در شبهای جنگ رمضان به اجرای نمایش پرداختند تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم همچنین از رسول هنرمند و اسماعیل صرامی دبیر اجرایی این رویداد مهم استانی، تقدیر به عمل آمد.
نمایشهای خیابانی جنگ رمضان به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی ، دفتر تخصصی تالار هنر، شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان از ابتدای این جنگ تحمیلی برگزار شده است.
در پایان از خانواده شهیدان نصر آزادانی تجلیل شد.
و کنار موکب هنرمندان غرفه های خوشنویسی ، کودک ، و اجرای آیتم های گروه دمام سنج ، خواننده حماسی ، و رجز خوانی هنرمندان در کف خیابان از جمله برنامه های دیگر این آیین همچون شبهای گذشته بود.
انتهای پیام/*