محمد رضا خرم دشتی: عزت ایرانی از خفت کاپیتالاسیون تا حکومت مقتدر جمهوری اسلامی ایران امروز

بنام خدا وباسلام و درود برهمه خوبان و آرزوی بهترینها
این روزها ، روزهایی است مصادف با ایامی که در مجلس شورای ملی قانون کاپیتولاسیون را تصویب میکردند و معمار کبیر انقلاب حضرت روح الله با آن مخالفت می کرد در متن ذیل دوبخش را برای شما بیان می کند .
مسیر خفت دیروز تا عزت و اقتدار امروز را گفته و بر عزم و اراده این مردم وغیورمردان وشهدا و ایثارگران افتخار کنیم ؛مرد با زن و فرزند در حال عبور از پل معلق اهواز هستند از روبرو ۲ سرباز آمریکایی مست ! به طرف آنها می آمدند.
در ارتباط با این قانون ننگین حضرت امام خمینی رحمت الله علیه فرمودند: در تمام دولتها به یاد نمیآورم دولت بی حیثیتی تصویبنامهای از این ننگینتر و موهنتر قانون کرده باشد. این مجلسیها به ضداسلام رای دادند. به ضد قرآن رای دادند. رای اینها غیرقانونی است. رای اینها مخالفت نظر ملت مسلمان است. وکلای مجلسی دیگر وکیل ملت نیستند. وکیل سرنیزه هستند. رای آنها در برابر ملت ارزش ندارد. در برابر قرآن و اسلام هم ارزش ندارد؛ و وای به حال اجنبیها اگر از این رای کثیف سوءاستفاده بخواهند بکنند.
آمریکا جنایتکار است. مسلمانان جهان را به گرفتاری انداخته. ایرانیها را هم گرفتار کردهاست. اعراب مسلمان فلسطین آواره شدند. آمریکا مسؤول است. این که دولت ایران و مجلس ایران اراده ندارد و تسلیم است، آمریکا مسئول است. این که روحانیت ایران در حبس و تعذیب است و به او اهانت میشود، آمریکا مسئول است. غبار ورشکستگی و فقر بر تاجران و زارعان نشانده شده و اصلاحات ملوکانه بازار سیاه برای آمریکا و اسرائیل درست کردهاست.
سرباز آمریکایی با چشمان دریده به زن خیره شده و تلوتلوخوران به سمتش می آمد.گویا قصد بدی داشت؛ مرد جلو رفت تا از ناموسش دفاع کند؛ دعوا شد.مردم جمع شدند؛ پاسبان های ایرانی هم بودند!! سرباز مست درادامه مرد را از بالای پل به رودخانه انداخت. مردم با عصبانیت از پاسبان ها خواستند تا آنها را دستگیر کنند؛ گفتند: ماحق دستگیری و محاکمه آنهارا نداریم!! (بخاطر قانون کاپیتولاسیون) پدر جلوی چشم خانواده غرق شددو سرباز آمریکایی بلندبلند می خندیدند و دور می شدندمادر و فرزند نرده های پل را گرفته بودند و هق هق …..
۳۷ سال بعد همین آمریکای هاوارد محدوده آبهای جمهوری اسلامی ایران شده اند. بدون مقاومت تسلیم شوید.”این بلندگوی قایق سپاه بود که به طرف تفنگداران امریکایی می آمد…وقتی شناورهای ایرانی به قایق امریکایی های جنایتکار رسیدند،آنها با ترس و خفت، دستها را بالا بردند.برای همیشه تصویر خفت سربازان امریکای حنایتکار در مقابل ایران در رسانه ها پخش شد.
مابرای آنکه ایران کشور خوبان شود خون دلها خورده ایم خون دلها خورده ایم . حق یارتان و درودبیکران برشما
انتهای پیام/*
