دستگیری سارق و کشف ۷ دستگاه خودرو در اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :
سرهنگ حسن علی اکبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت خودرو در برخی محلات شهرستان اصفهان، بررسی موضوع برای شناسایی و دستگیری عامل یا عوامل این سرقت ها در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
این مقام انتظامی گفت: با انجام اقدامات تخصصی و میدانی دقیق مشخص شد فردی با پرسه زنی در سطح محلات خودرو های فاقد تجهیزات ایمنی پیشگیری از سرقت را شناسایی و در فرصت مناسب آنها را به سرقت می برد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با اشاره به اینکه این سارق شناسایی و طی عملیاتی ضربتی دستگیر شد خاطر نشان کرد: متهم به ۷ فقره سرقت خودرو شامل سرقت یک دستگاه مزدا ۳ ، یک مزدا ۳۲۳ و 5 پراید اعتراف کرد.
سرهنگ علی اکبری ادامه داد: در این خصوص پرونده تشکیل و متهم برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: رعایت توصیه های پلیس و مجهز کردن خودرو به تجهیزات پیشگیری از سرقت نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع جرم سرقت خودرو دارد که به شهروندان عزیز توصیه می شود از پارک خودرو در مکان های خلوت و تاریک خودداری کنند، خودروی خود را به سیستم های پیشگیری از سرقت مجهز کنند و در صورت مشاهده پرسه زنی افراد مشکوک در اطراف خودروها حتما با پلیس تماس و موضوع را اعلام کنند.
محمد امین اقتصاد
انتهای پیام/*
