خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۰۵,۵۸۳

روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: «رئیس جدید حوزه قضایی پادنا معرفی شد»

روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: «رئیس جدید حوزه قضایی پادنا معرفی شد»

نویسنده: مهدی انتشار: شهریور ۲۱, ۱۴۰۳ بروزرسانی: شهریور ۲۱, ۱۴۰۳ بازدید: ۱

روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: «رئیس جدید حوزه قضایی پادنا معرفی شد»

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

محمد شفیع‌زاده معاون قضایی رئیس کل و معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان در این نشست حرکت تمام بخش‌های قوه قضاییه را بر اساس سند تحول قضایی توصیف کرد و گفت: تمام وظایف قوه قضاییه از اولین و مهمترین ماموریت آن که رسیدگی به شکایات و تظلمات و برقراری عدالت در جامعه است تا دیگر ماموریت‌ها نظیر احیای حقوق عامه، نظارت بر اجرای صحیح قوانین، کشف جرم و تعقیب مجرمین، پیشگیری از وقوع جرم و … همه بر اساس سند تحول قضایی ترسیم و  در حال اجراست.

وی در خصوص قانون جدید شوراهای حل اختلاف مبنی بر راه اندازی شعب دادگاه صلح اظهار کرد: در قانون جدید شوراهای حل اختلاف، استقرار شعب دادگاه‌های صلح مورد تاکید قرار گرفته است و این قانون در استان اصفهان به تدریج در حال اجرا است.

شفیع‌زاده در ادامه به تلاش‌های صورت گرفته در خصوص راه اندازی دادگاه بخش پادنا اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز منطقه پادنا به استقرار دادگاه بخش و دستورات و پیگیری‌های مجدانه ریاست محترم کل دادگستری استان، این دادگاه در بخش پادنا افتتاح شد و با اختصاص نیروی قضایی و اداری و تجهیزات، خدمت‌رسانی به مردم منطقه به شکل مطلوب‌تر در دستور کار قرار گرفت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش‌های جهادگونه رئیس جدید و دیگر کارکنان این دادگاه بخش و ادامه ارائه خدمات قضایی رضایتمندی مردم بیش از پیش حاصل شود.

گفتنی است: در پایان این مراسم پیمان آراسته با حکمی از سوی رئیس قوه قضاییه به عنوان رئیس جدید حوزه قضایی پادنا معرفی و از زحمات علیرضا مظفری رئیس پیشین این حوزه قضایی تقدیر به‌عمل آمد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x