خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۰۵,۴۱۴

دکتر محمد محسنی‌اژیه: از هر ۱۰ زندانی حداقل ۶ نفر یا فرزند طلاق هستند یا به نحوی پدر و مادر جدا از هم زندگی می کنند

دکتر محمد محسنی‌اژیه: از هر ۱۰ زندانی حداقل ۶ نفر یا فرزند طلاق هستند یا به نحوی پدر و مادر جدا از هم زندگی…

نویسنده: manager انتشار: شهریور ۱۹, ۱۴۰۳ بروزرسانی: شهریور ۱۹, ۱۴۰۳ بازدید: ۲۲

دکتر محمد محسنی‌اژیه: از هر ۱۰ زندانی حداقل ۶ نفر یا فرزند طلاق هستند یا به نحوی پدر و مادر جدا از هم زندگی می کنند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز، دوشنبه نوزدهم شهریور ماه سال ۱۴۰۳ ، در محل ساختمان معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، نشست خبری مطبوعاتی و رسانه ای با موضوع تبیین و انعکاس اقدامات و عملکرد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اصفهان، با حضور دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، و اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، اظهار کرد: از هر ۱۰ زندانی حداقل ۶ نفر یا فرزند طلاق هستند یا به نحوی پدر و مادر جدا از هم زندگی می کنند و یا به نحوی که پدر و مادر از هم جدا زندگی می کنند.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲ هزار و ۵۷ پرونده وارده طلاق در اصفهان داشتیم و در سال جاری نیز تاکنون حدود هشت هزار و ۱۲۸ مورد پرونده طلاق داشتیم، لذا رشد تعداد پرونده‌های طلاق مواردی است که باید به آن دقت شود. تلاش کردیم تا در این معاونت اقدامات انجام شده مستند باشد، و لازم است موضوع‌های مختلف در مراحل ابتدایی آسیب‌شناسی، عوامل مرتبط و آمار مشخص شود تا بر اساس آن برنامه‌ریزی‌های مؤثری انجام گیرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در ارتباط با رعایت حقوق فرزندان طلاق ادامه داد: یکی از آن‌ها ایجاد اتاق کودک در مراکز قضائی و همچنین ایجاد اتاق ملاقات فرزندان طلاق با والدین بوده است.

دکترمحمد محسنی‌اژیه، در ارتباط با بحث پیشگیری از سرقت گفت: بحث پیشگیری از سرقت، دستگاه‌های متولی متعددی داشت که قرار شد به صورت منسجم کمیته‌ای تشکیل تا از موازی‌کاری در این خصوص جلوگیری شود. مشکلات مختلفی باعث ایجاد بزهکاری می‌شود، و ۵۵ کارگاه برای سرقت اولی‌ها برنامه‌ریزی شده است، همچنین در راستای بازدارندگی از جرم اقداماتی داشته‌ایم.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در ارتباط با فضای مجازی و سلانت این فضا اظهار کرد: زمانی که از ضرورت سلامت فضای مجازی صحبت می‌کنیم تصور می‌شود که می‌خواهیم برخورد سیاسی یا سلیقه‌ای داشته باشیم، اما: یکی از معضلات اجتماعی ما در ادامه همین بلاگرها و اینفلوئنسرها خواهند بود که محتوای مدنظر خود را به مخاطب القا و تحمیل می‌کنند و این مسئله زمینه‌ساز بروز رفتارهای ضداجتماعی خواهد شد. دکتر محمد محسنی‌اژیه، افزود: یکی از رسالت‌های معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آگاه‌سازی مردم نسبت به فضای مسموم مجازی است که برخی خانواده‌ها با آن مواجه می‌شوند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در رابطه با استفاده از فیلتر شکن ها گفت: سال‌ها است که نگرانی خود از گسترش استفاده از فیلترشکن را مطرح کردیم، و هر زمان زمینه استفاده از فیلترشکن‌ها بیشتر شد، با فاصله زمانی اقدامات مجرمانه مانند حک حساب، درز اطلاعات محرمانه و تهدید به سوء استفاده از اطلاعات نیز بیشتر می‌شود. تلاش کردیم که از طریق سامانه‌های خود یا با کمک رسانه‌ها اطلاع‌رسانی را در این زمینه انجام دهیم، این نکته را باید تذکذ داد که اگر والدین از بحران‌هایی که فرزندانشان درگیر آن می‌شوند، آگاه شوند مقاومتی در برابر این دانسته‌ها و اقدامات نخواهند داشت.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در همین ارتباط افزود: بر اساس برنامه‌های ابلاغی و موارد برنامه‌ریزی شده، همکاری بیشتر با رسانه‌ها در دستور کار قرار گرفت، از این رو به این نتیجه رسیدیم که هرچه کمتر با رسانه‌ها در ارتباط باشیم، بیشتر متضرر خواهیم شد. دکتر محمد محسنی‌اژیه، در ارتباط با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ، ادامه داد: تشکیل معاونت احتماعی پیشگیری از وقوع جرم از وظایف قوه قضائیه است، و از دهه ۹۰ بیشتر به صورت عملی به این حوزه وارد شدیم، در ابتدا ستاد حفاظت اجتماعی شکل گرفت و پس از آن در قالب معاونت اقدامات را ادامه دادیم. برنامه‌ها و گام‌های عملی مختلفی در طول سال پیش‌بینی شده است، و در معاونت استان نیز برنامه‌ریزی و اقدامات قابل توجهی را مدنظر قرار داده‌ایم، همچنین در حوزه میراث فرهنگی نیز تلاش‌هایی صورت گرفته است.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در ارتباط با هماهنگی با رسانه‌ها در زمینه پیشگیری از وقوع جرم، خاطر نشان کرد: تجربه‌ای درباره ارسال پیامک در هشدار برای جرایم رایانه‌ای و حک حساب بانکی داشتیم که هرچه اطلاع‌رسانی بیشتر شد، آگاهی مردم نیز در برابر این خطرات افزایش یافت. همچنین چندین دوره طرح حضور همکاران قضائی را در محیط‌های آموزشی و آموزش به دانش‌آموزان و والدین داشتیم که بسیار مفید بود. لازم به ذکر است این را حتما بدانیم که بسیاری از هنجارشکنی‌ها، بی‌اخلاقی‌ها و خارج از ارزش‌های اخلاقی که در این مدت با آن روبه‌رو شدیم، تحت تأثیر فضای مجازی بوده است.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، در خصوص ترک فعل های افرادی در حامعه گفت: در راستای ترک فعل‌ها اقداماتی انجام داده‌ایم و سرفصلی ایجاد شده تا دادستان‌ها بتوانند به این موضوع ورود کنند، در این زمینه باید مطالبه‌گری انجام شود و دستگاه متولی پای کار بیایند و اگر در این زمینه دستگاه‌های متولی نیازی به کمک داشته باشند، به طور قطع به آن‌ها کمک خواهیم کرد. وی در ارتباط بیشتر با رسانه تاکید کرد: بر اساس برنامه‌های ابلاغی و موارد برنامه‌ریزی شده، همکاری بیشتر با رسانه‌ها در دستور کار قرار گرفت، از این رو به این نتیجه رسیدیم که هرچه کمتر با رسانه‌ها در ارتباط باشیم بیشتر متضرر خواهیم شد.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، در خصوص آموزش به همه ی اقشار اظهار کرد: هر مجموعه‌ای که اعلام نیاز برای برگزاری کارگاه یا برنامه‌های آموزشی کنند، کمک خواهیم کرد، همچنین با پدیده‌ای مواجه شدیم که جنبه آشوب و اغتشاش به خود گرفته است و به طور عمده از خارج از کشور و جریان‌های معاند مدیریت و تحریک می‌شود. سیاست ما در قبال رفتارهای مجرمانه قانونی است و قابل اغماض نیز نخواهد بود، اما رفتار افرادی که تحت تأثیر قرار گرفتند مستلزم آسیب‌شناسی توسط نهادهای مختلف است. همکاران ما علاوه‌بر کارگاه‌هایی که پرونده‌ها را بررسی می‌کنند، برای اقشار مختلف نیز جلسات آگاهی‌بخشی را داشته و خواهند داشت.

دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در رابطه با ارتباط گیری با مردم بدون این که اسامی آنها افشا شود گفت: تعدد مصوبات و اجرای نادرست یا اجرایی نشدن آن‌ها از آسیب‌های اداره‌ها است، و ارتباط‌گیری با مردم برای انعکاس جرایم را در قالب سامانه ” سجام” داشتیم که کانال ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بود که در بحث سوت‌زنی کمک بسیاری کرد، در زمان کرونا نزدیک به یک هزار میلیارد تومان کالاهایی که احتکار شده بود توسط گزارش‌های مردمی در سامانه سجام منتهی به کشف و تشکیل پرونده شد.

در پایان دکتر محمد محسنی‌اژیه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، در خصوص سوال خبرنگارپایگاه خبری احوال نیوز ، مبنی بر این که شورای شهر جدید اصفهان، دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی مناطق حاشیه نشین شهر رابه تعطیلی کشاند، آیا معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان، اقدامی در این زمینه انجام خواهد داد، اظهار کرد: دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی مناطق حاشیه نشین واقعا منشا اثر بود، اما حوزه اجتماعی بیشتر در قسمت اجرائی است، ولی در عین حال چالشی که در مناطق حاشیه نشین داریم، اجرای کار این دفاتر بسیار موثر بود، که باید یک متولی اصولی که تکلیف قانونی دارد، و بایددر قالب تشکل ها و ثمن ها توجه کرد. این ظرفیت دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی مناطق حاشیه نشین شهر بسیار تاثیرگذار می تواند باشد.

علیرضا اقتصاد

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x