با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی کارگروه امنیت غذایی استان اصفهان برگزار شد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان :
کارگروه امنیت غذایی با حضور مشاور وزیر جهاد کشاورزی و اعضا کارگروه امنیت غذایی استان برگزار شد.این کارگروه با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی، دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مهندس اسکندری معاون توسعه بازرگانی و صنایع، مدیر حوزه ریاست، مدیران حوزه طیور، رئیس اداره روابط عمومی، نمایندگان تشکلها و اتحادیههای دام و طیور برگزار شد.در این نشست، در خصوص جوجه ریزی، تولید تخممرغ، گوشت قرمز و شیر خام مواردی مطرح شد.دکتر اورعی، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در این نشست تخصصی اظهار کرد: در سفرهای استانی شنونده مطالب و مباحث بخشهای دولتی و تولیدکنندگان و نمایندگان بخش خصوصی هستیم و تلاش میکنیم با دقت مطالبات به وزارتخانه و مدیران مرتبط منعکس شود.دکتر ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان نیز اظهار کرد: اصفهان با تولیدات مناسب در بخش دام و طیور رتبه اول در بسیاری از بخشها را به دست آورده و ۱۵ درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است. اصفهان با تولید ۱۸۰ هزار تن تخممرغ و ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ و ۷۱هزار تن قرمز دارای جایگاه ویژهای در کشور است.وی گفت: در زمینه جوجه ریزی، بر اساس مصوبات ۹٫۱۹۷ میلیون قطعه جوجه ریزی متعهد شدهایم که در برنامه بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داریم.در این نشست در خصوص رفع مشکلات بخش تولید و ظرفیتهای موجود در بازارها بحث و تبادلنظر شد.
مهدی جمشیدی
انتهای پیام/*