اجتماعی استان اصفهان تصاویر فرهنگ و هنر مرکزی

با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی کارگروه امنیت غذایی استان اصفهان برگزار شد

با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی کارگروه امنیت غذایی استان اصفهان برگزار شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان :

کارگروه امنیت غذایی با حضور مشاور وزیر جهاد کشاورزی و اعضا کارگروه امنیت غذایی استان برگزار شد.این کارگروه با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی، دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مهندس اسکندری معاون توسعه بازرگانی و صنایع، مدیر حوزه ریاست، مدیران حوزه طیور، رئیس اداره روابط عمومی، نمایندگان تشکل‌ها و اتحادیه‌های دام و طیور برگزار شد.در این نشست، در خصوص جوجه ریزی، تولید تخم‌مرغ، گوشت قرمز و شیر خام مواردی مطرح شد.دکتر اورعی، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در این نشست تخصصی اظهار کرد: در سفرهای استانی شنونده مطالب و مباحث بخش‌های دولتی و تولیدکنندگان و نمایندگان بخش خصوصی هستیم و تلاش می‌کنیم با دقت مطالبات به وزارتخانه و مدیران مرتبط منعکس شود.دکتر ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان نیز اظهار کرد: اصفهان با تولیدات مناسب در بخش دام و طیور رتبه اول در بسیاری از بخش‌ها را به دست آورده و ۱۵ درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است. اصفهان با تولید ۱۸۰ هزار تن تخم‌مرغ و ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ و ۷۱هزار تن قرمز دارای جایگاه ویژه‌ای در کشور است.وی گفت: در زمینه جوجه ریزی، بر اساس مصوبات ۹٫۱۹۷ میلیون قطعه جوجه ریزی متعهد شده‌ایم که در برنامه بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داریم.در این نشست در خصوص رفع مشکلات بخش تولید و ظرفیت‌های موجود در بازارها بحث و تبادل‌نظر شد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x