استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان :
سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی به شماره ۲۳۲۶۵ با عنوان « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.به گزارش دفتر تدوین استانداردهای ملی، این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.نسخه نهایی استاندارد ملی « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.
مهدی جمشیدی
انتهای پیام/*