اجتماعی استان اصفهان بهداشت تصاویر مرکزی

استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد

استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان :

سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی  به شماره ۲۳۲۶۵ با عنوان « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.به گزارش دفتر تدوین استانداردهای ملی،  این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمی‌گیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.نسخه نهایی استاندارد ملی « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای  بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x