خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۷۸,۲۵۹

ماجرای اعتراض ظریف به سیاست‌های زنگنه

ماجرای اعتراض ظریف به سیاست‌های زنگنه

نویسنده: مهدی انتشار: خرداد ۲۸, ۱۴۰۲ بروزرسانی: خرداد ۲۸, ۱۴۰۲ بازدید: ۱

ماجرای اعتراض ظریف به سیاست‌های زنگنه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

ترکمنستان در زمان دولت قبل چند بار تلاش کرد تا به روش‌های مختلف ارتباط تجاری و اقتصادی خود با ایران را حفظ کند.
‌ به طور مثال مسئولان این کشور پس از آن که دیدند ایران از نظر مالی برای پرداخت هزینه‌های گاز دچار مشکل شده پیشنهاد دادند که ایران در ازای گاز وارداتی از این کشور، کالا به ترکمنستان بدهد که در جواب به آنها گفته شد تولیدات ایران به میزانی نیست که امکان صادرات وجود داشته باشد.
‌ ترکمن‌ها پس از آن پیشنهاد ساخت راه و صادرات خدمات فنی مهندسی را به ایران دادند که متاسفانه باز هم از سوی مسئولان دولت وقت مورد بی‌توجهی قرار گرفت. 
‌ این وضعیت به گونه‌ای بود که حتی صدای «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت را هم درآورده بود و او در یکی از مکاتباتی که با شورای عالی امنیت ملی داشت گفته بود؛ «در حالی که وزارت خارجه با تلاش زیاد برای ایران مشتری پیدا می‌کند ولی آقای زنگنه آن مشتری‌ها را می پراند».

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x