خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۷۷,۴۰۸

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان:صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، فرصتی برای کمک به نیازمندان است

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان:صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، فرصتی برای کمک به نیازمندان است

نویسنده: مهدی انتشار: خرداد ۱۹, ۱۴۰۲ بروزرسانی: خرداد ۱۸, ۱۴۰۲ بازدید: ۱

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان:صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، فرصتی برای کمک به نیازمندان است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

تامین حداقل نیازهای خانوارهای نیازمند همراه با حفظ کرامت انسانی و رشد ایمانی، از اهداف اساسی صندوق قرض الحسنه امداد ولایت است.به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد، کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، همزمان در سالروز تاسیس صندوق امداد ولایت با اشاره به اجر معنوی سنت حسنه قرض به نیازمندان، اظهار داشت: سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت استان فرصتی برای کمک به محرومان و مستمندان است.
کریم زارع با اشاره به اینکه تاسیس این صندوق به دستور رهبر معظم انقلاب، فرصتی فراهم آورد تا به نیازمندان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شود، ادامه داد: سال گذشته توانستیم با پرداخت ۱۲۷ هزار فقره وام قرض الحسنه با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان، اقدامات موثری در احیای این سنت نیک و رفع مشکلات نیازمندان واقعی برداریم.
وی بهره گیری و فرهنگسازی برای توسعه قرض الحسنه و استفاده از ظرفیت های عظیم نیکوکاران و خیران را همواره مورد توجه جدی مدیران کمیته امداد خواند و افزود: درحال حاضر ۲۷۰ هزار نیکوکار برای پویاتر کردن شیوه های دستگیری از نیازمندان در صندوق امداد ولایت سپرده گذاری کرده اند.
مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان، تامین حداقل نیازهای اساسی خانوارهای نیازمند همراه با حفظ کرامت انسانی و رشد ایمانی را در بسترهای ایجاد شده برای مساعدت به آنها از اهداف این صندوق برشمرد و افزود: این صندوق به عنوان بازوی کمیته امداد و امین جامعه در ارائه خدمات متمایز قرض الحسنه از طریق جذب و هدایت هدفمند منابع کمک ها، هدایا و نذورات اشخاص حقیقی و حقوقی برای تامین نیازهای ضروری و غیرتجاری جامعه هدف، فعالیت می کند.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x