کشف سوخت قاچاق در انبار یک شرکت

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :
جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف ۳۰۰ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع و قاچاق به ارزش ۷۲ میلیارد ریال در عملیات ماموران پلیس امنیت اقتصادی این فرماندهی خبر داد.
سردار محمدرضا هاشمی فر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس بیان داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشرافیت بالای خود از دپوی مقدار زیادی سوخت خارج از شبکه توزیع و قاچاق در انبار شرکتی در شهرک صنعتی شهرستان شهرضا مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان پس از اخذ مجوز از مرجع قضائی با همکاری ماموران کلانتری “مهیار” فرماندهی انتظامی شهرستان شهرضا نسبت به بازدید و بازرسی از مخازن این شرکت اقدام کردند که در نتیجه این عملیات ۳۰۰ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع و قاچاق کشف شد.جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش این مقدار سوخت قاچاق را ۷۲ میلیارد ریال برآورد کردند عنوان داشت: در این خصوص موضوع صورتجلسه و پرونده آن برای انجام رسیدگی قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
محمد امین اقتصاد
انتهای پیام/*
