خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۶۸,۰۲۴

بازدید محمد علی احمدی فرماندار اصفهان از مجموعه بزرگ تخت فولاد

بازدید محمد علی احمدی فرماندار اصفهان از مجموعه بزرگ تخت فولاد

نویسنده: مهدی انتشار: اسفند ۱۶, ۱۴۰۱ بروزرسانی: اسفند ۱۶, ۱۴۰۱ بازدید: ۱

بازدید محمد علی احمدی فرماندار اصفهان از مجموعه بزرگ تخت فولاد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری اصفهان :

محمد علی احمدی فرماندار اصفهان به منظور رفع برخی مشکلات مجموعه تخت فولاد در بازدیدی دوساعته از محوطه های تاریخی این مجموعه بازدید نمود .
احمدی با اشاره به اهمیت و ارزش معنوی تخت فولاد در اصفهان افزود: تخت فولاد به‌دلیل وسعت، کثرت،علما،صالحین و مشاهیر مدفون در آن و وجود ابنیه ارزشمند تاریخی یکی از مهم‌ترین محوطه‌های تاریخی و فرهنگی ایران محسوب می‌شود که باید باتوجه به وجود بیش از هزار تن از علما،صالحان و مشاهیر مدفون در این مجموعه، از روش های نوین بهتر و بیشتر به مردم دنیا بشناسانیم و از همین راه ارتباط گردشگری بین ادیان را گسترش و نهادینه کنیم.
گفتنی است ،تخت فولاد، ‌یکی از گورستان‌های بلندمرتبه جهان اسلام و تشییع است که مزار بزرگان بسیاری از علم و هنر دنیای اسلام را دربر گرفته است. این مجموعه در جنوب شرقی اصفهان واقع است، گنجینه‌ای از مقبره بزرگان محسوب میشود که آن را در کنار قبرستان بقیع در مدینه، قبرستان ابوطالب در مکه و قبرستان وادی السلام در نجف، از مهم‌ترین و متبرک‌ترین مراقد جهان اسلام دانسته‌اند.
در کتاب‌های تاریخی از تخت فولاد با نام‌های «لسان‌الارض» و «بابارکن‌الدین» نیز یاد شده است. این سرزمین در طول تاریخ یکی از مقدس‌ترین مزارهای جهان اسلام در ادوار گوناگون تاریخی بوده و از جهات معنوی، مورد توجه عالمان و مردم بوده و هست. تخت فولاد همچنین عبادتگاه بسیاری از علما و عرفا در طول تاریخ بوده است.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x