خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۴۴,۵۸۵

شناسایی ۲۷۰ هزار مودی مشمول پرداخت مالیات بر جمع خودروهای تحت تملک

شناسایی ۲۷۰ هزار مودی مشمول پرداخت مالیات بر جمع خودروهای تحت تملک

نویسنده: مهدی انتشار: بهمن ۲۶, ۱۴۰۰ بروزرسانی: بهمن ۲۶, ۱۴۰۰ بازدید: ۱

شناسایی ۲۷۰ هزار مودی مشمول پرداخت مالیات بر جمع خودروهای تحت تملک

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، جهانگیر رحیمی، مدیر کل دفتر طراحی و تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، با ذکر این مطلب که طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۰، اگر جمع ارزش خودرو‌های تحت تملک یک شخص و خودرو‌های فرزندان زیر ۱۸ سال او، بیش از یک میلیارد تومان باشد، مشمول پرداخت مالیات می شود، گفت: تاکنون حدود ۲۷۰ هزار مودی مشمول پرداخت مالیات شناسایی شده است.

وی اظهار داشت: مودیان مذکور تا پایان بهمن ماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و ثبت نام در آن، مشخصات خودروها و میزان مالیات متعلقه را مشاهده نموده و نسبت به پرداخت مالیات اقدام نمایند.

مدیر کل دفتر طراحی و تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، در خصوص مودیانی که به مالیات تعیین شده اعتراض دارند و همچنین نحوه اعلام اعتراض گفت: این دسته از مودیان، برای اعتراض به مالیات خودرو‌‌‌های خود، لازم است پس از ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی و ثبت نام در آن، نسبت به ثبت اعتراض که در گام چهارم مراحل پرداخت مالیات پیش بینی شده، اقدام نمایند.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x