سردارحسین بساطی: توقیف موتورسیکلت های ۱۲۰ میلیاردی قاچاق

سردارحسین بساطی: توقیف موتورسیکلت های ۱۲۰ میلیاردی قاچاق

توقیف موتورسیکلت های ۱۲۰ میلیاردی قاچاق

محمد امین اقتصاد پایگاه خبری احوال نیوز، سردارحسین بساطی، جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان، از توقیف کامیون حامل ۱۰ دستگاه موتور سیکلت قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در ایست و بازرسی شهید امامی شهرضا خبرداد.

سردارحسین بساطی، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان کرد: ماموران انتظامی مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید امامی شهرستان شهرضا حین کنترل خودروهای عبوری به  یک  دستگاه کامیون مشکوک شده و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: مأموران در بازرسی از این کامیون موفق شدند ۱۰ دستگاه موتور سیکلت قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند. این مقام انتظامی ارزش موتورسیکلت های قاچاق کشف شده را برابر برآورد کارشناسان ۱۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این راستا یک متهم شناسایی که برای وی پرونده تشکیل و تحت رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی قرار گرفت.

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x