دکتر علی مطهری رئیس جدید هیأت‌مدیره شرکت طاها شد

دکتر علی مطهری رئیس جدید هیأت‌مدیره شرکت طاها شد.

دکتر علی مطهری رئیس جدید هیأت‌مدیره شرکت طاها شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز،

در آیینی که روز پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ در محل شرکت طاها برگزار شد، دکتر علی مطهری به عنوان رئیس جدید هیأت‌مدیره شرکت طنین ارتباط هشت بهشت طاها معرفی گردید.
به گزارش اداره روابط عمومی شرکت طاها دراین مراسم که با حضور اعضای هیأت‌مدیره، مدیرعامل، مدیران ارشد و جمعی از کارکنان برگزار شد از خدمات و تلاش‌های مهندس مهدی یوسفی رئیس پیشین هیأت‌مدیره، قدردانی به عمل آمد.
در این نشست اعضای هیأت‌مدیره ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دکتر مطهری در مسئولیت جدید بر تداوم مسیر توسعه و راهبری سازمان با رویکردی نوآورانه و هم‌افزا تأکید کردند.

هیأت‌مدیره شرکت طاها همچنین با تجلیل از نقش‌آفرینی مهندس یوسفی در دوران تصدی ایشان را یکی از پایه‌گذاران تثبیت و جهت‌دهی به ساختار راهبری شرکت دانستند.
صمد ستاری مدیرعامل شرکت طاها نیز ضمن تبریک به دکتر مطهری از همراهی ارزشمند مهندس یوسفی در طول دوران مسئولیت ایشان صمیمانه قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با هدایت و حمایت هیأت‌مدیره مسیر پیشرفت و تعالی شرکت با قوت و انسجام ادامه یابد.

بهمن توکلی فرد

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x