
سرهنگ علی اصغر محمدی: کار باند ۳ نفره سارقان خشن طلاجات در گلپایگان پایان یافت
پایان کار باند ۳ نفره سارقان خشن طلاجات در گلپایگان؛ کشف ۴۰ میلیارد ریال اموال مسروقه
محمد امین اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز،-سرهنگ علی اصغر محمدی، فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان، از انهدام باند سه نفره سارقان حرفهای و خشن که با زورگیری اقدام به سرقت طلاجات به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از منزل یک شهروند گلپایگانی کرده بودند، خبر داد.
، به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز، به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ علی اصغر محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس اظهار داشت: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت منزل به شیوه زورگیری از یک بانوی سالخورده در یکی از مناطق این شهرستان، موضوع به دلیل حساسیت بالا، به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان گلپایگان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با بررسی صحنه جرم و با استفاده از شگردهای فنی و پلیسی، موفق شدند در کمتر از ۴۸ ساعت پس از وقوع حادثه، هویت ۳ سارق را شناسایی کنند.
سرهنگ محمدی تصریح کرد: پس از هماهنگی های لازم ، طی عملیاتی هماهنگ و ضربتی در ۳ استان کشور هر ۳ متهم دستگیر و در بازرسی از مخفیگاههای آنان، کلیه طلاجات مسروقه مالباخته به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال کشف شد.
فرمانده انتظامی گلپایگان، با بیان اینکه متهمان در تحقیقات به عمل آمده به جرم خود مبنی بر سرقت به شیوه زورگیری اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: پرونده تشکیل شده برای این سارقان پس از تکمیل تحقیقات، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
سرهنگ محمدی، در پایان با تاکید بر تلاش شبانهروزی پلیس برای تامین امنیت و آرامش شهروندان، از آنان خواست تا هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در تحقق این امر خطیر، یاریگر خادمان امین خود باشند.
انتهای پیام/*
