خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۳۶,۱۳۳

پنجمین فیلمواره چشم هفتم با رویکردی به وضعیت موزه ها در جنگ

پنجمین فیلمواره چشم هفتم با رویکردی به وضعیت موزه ها در جنگ علیرضا نیاکان - پایگاه خبری احوال نیوز ، پنجمین فیلمواره چشم هفتم…

نویسنده: manager انتشار: خرداد ۲, ۱۴۰۵ بروزرسانی: خرداد ۲, ۱۴۰۵ بازدید: ۱

پنجمین فیلمواره چشم هفتم با رویکردی به وضعیت موزه ها در جنگ

علیرضا نیاکانپایگاه خبری احوال نیوز ، پنجمین فیلمواره چشم هفتم در میراث با رویکردی به وضعیت موزه ها در جنگ
پنجمین فیلمواره چشم هفتم در میراث با رویکردی به وضعیت موزه ها در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، روز نهم خرداد ماه سال جاری در موزه سینمای ایران برگزار می شود.
،مرجان حاجی رحیمی، دبیر و بنیانگذار این فیلمواره در این باره گفت: مهمترین تفاوت امسال بخش ویژه مستندهای مربوط به موزه ها در جنگهای سال ۱۴۰۴ و همینطور اضافه شدن بخش فتورمان است که عکاسان بتوانند با عکسهای خود روایتی از آنچه جنگ رمضان تخریب کرد، ارائه کنند.
او افزود: هدف از این فیلمواره تشویق مستندسازان و خبرنگاران به تهیه مستندهای میراثی و موزه ای است و همینطور تشویق مستندسازان مبتدی که بدانند از هرآنچیزی که درباره توسعه و گسترش میراث فرهنگی برای آشنایی عموم می سازند، تقدیر می شود.
به گفته حاجی رحیمی، برای مستندسازان مبتدی که در این فیلمواره شرکت می کنند، بورسیه های آموزشی معتبر در نظر گرفته شده است تا بتوانند سواد رسانه ای و بصری خود را افزایش دهند.
او همچنین افزود: با وجود وضعیت اینترنت در کشور و شرایط سخت اطلاع رسانی اما حدود ۳۰ مستندخبری وکوتاه از سراسر کشور به دست دبیرخانه رسیده است که برخی از آنها که شرایط اکران را داشته باشند در روز برگزاری فیلمواره نشان داده می شودهمچنین بیش از ۵۰ عکاس در بخش فتورمان شرکت کرده اند که این بخش نمایشگاه عکس ازتاریخ ۱۱ یازدهم لغایت. بیست ویکم ۲۱ خرداد در خانه هنرمندان برگزار میگردد
پنجمین فیلمواره چشم هفتم در میراث روز نهم خردادماه با همکاری ایکوم ایران در موزه سینمای ایران برگزار می شود.علاقمندان به شرکت در این فیلمواره می توانند در بخش مستند خبری، مستند کوتاه تا ۱۵ دقیقه و فتورمان شرکت کنند و آثار خود را یا به صورت حضوری ویاتوسط پست به دبیرخانه ایکوم ایران واقع در خیابان شهید مصطفی خمینی، پایین تر از چهارراه سرچشمه، کوچه کمیلی، پلاک ۷ ، خانه موزه پروین اعتصامی و یا از طریق پیام رسان بله به نشانی @seveneyes ارسال کنند.
فیلمواره چشم هفتم در میراث از سال ۱۴۰۱ با همکاری ایکوم ایران و موزه ملی سینما هر سال همزمان با هفته موزه و میراث فرهنگی برگزار می شود.

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x