خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۳۵,۸۵۰

حجت الاسلام احمد سالک: غدیر خم در قرن حاضر بستر حکومت عدل الهی به سرپرستی حضرت حجت را با قدرت و اقتدار و الگوی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سطح جهانی آماده نمود

حجت الاسلام احمد سالک: غدیر خم در قرن حاضر بستر حکومت عدل الهی به سرپرستی حضرت حجت را با قدرت و اقتدار و الگوی…

نویسنده: manager انتشار: اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۵ بروزرسانی: اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۵ بازدید: ۸

حجت الاسلام احمد سالک: غدیر خم در قرن حاضر بستر حکومت عدل الهی به سرپرستی حضرت حجت را با قدرت و اقتدار و الگوی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سطح جهانی آماده نمود

علیرضا اقتصادپایگاه خبری احوال نیوز، پایگاه خبری احوال نیوز، چهاردهمین محفل هم اندیشی اسلامی،و درس‌هایی از قرآن و نهج‌البلاغه، با حضور حجت السلام احمد سالک، و پیشکسوتان جبهه و جنگ و بسیج، برگزار شد.

موضوع :  صبـر

سوره سجده، آیه ۲۴
وَجَعَلْنَا مِنْهُمْ أَئِمَّهً یَهْدُونَ بِأَمْرِنَا لَمَّا صَبَرُوا وَکَانُوا بِآیَاتِنَا یُوقِنُونَ ﴿۲۴﴾ و چون شکیبایى کردند و به آیات ما یقین داشتند؛ برخى از آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما مردم را هدایت می‌کردند.
اهم مطالب: بعثت، غدیر، عاشورا و مهدویت. انسان‌های آزاده، مؤمن، عالم و آخرت گرا با تطبیق صراط مستقیم، توحید و ولایت به مقامات کمال، نورانیت و معنویت دست یافت و تنها راه، اطاعت ائمه علیهم السلام در راستای امر الهی است. با شناخت دقیق و عمیق از محتوای بعثت پیامبر صلی الله علیه و آله و احیای حکومت اسلامی، که هدیه غدیر خم در قرن حاضر و آمادگی مقابله با هر گونه عوامل فساد و مفسدین و ظالمین و غاصبین زمان بستر حکومت عدل الهی به سرپرستی حضرت حجت سلام الله علیه را با قدرت و اقتدار و الگوی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سطح جهانی آماده نمود؛ لذا باید منتظر واقعی شویم. ان شاءالله تحقق بخشیدن به آرمان‌ها و اهداف بعثت که اجرایی کردن کلام رسول الله یَا اَیُّهَا النَّاس قوُلوُا لَا اِلَهَ اِلَّا الله تُفلِحُوا – ای مردم بگویید: لا اله الا الله تا رستگار شوید. که رستگاری در سایه ایمان و یقین و باور با پایداری و بیداری و بصیرت و نه گفتن به بت‌های ظالم جهانی و سلطه و شیطان بزرگ است و تقدس و کوشش و جهاد فی سبیل الله برای حکومت اسلامی به معنی واقعی کلمه در شرایط کنونی که به حمدالله انجام شده است. مابقی شیعیان و مسلمانان نمی توانند از اردوگاه امامت و ولایت خارج شوند؛ لذا باید در طریق هدایت امر الهی به تبعیت از رهبران الهی توجه نمود که «وَجَعَلْنَاهُمْ أَئِمَّهً یَهْدُونَ بِأَمْرِنَا و آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما هدایت می‌کردند» این رمز پیروزی است. قَالَ الصَّادِقُ (ع):  اَلصَّبْرُ مِنَ اَلْإِیمَانِ بِمَنْزِلَهِ اَلرَّأْسِ مِنَ اَلْجَسَدِ  (الکافی  ,  جلد۲  ,  صفحه۸۹ ) امام صادق علیه السّلام فرمود: صبر نسبت بایمان مانند سر است نسبت به تن قَالَ الصَّادِقُ (ع):  فَمَن صَبَرَ وَاحتَسِب لَم یَخرُج مِنَ الدُّنیَا حَتَّی یُقِرُّ اللهُ لَهُ عَیناً فِی اَعدَائِهِ مَعَ مَا یَدَّخِرُ لَهُ فِی الآخِرَهُ؛ کسی که شکیبایی کند و آن را به حساب خدا بگذارد؛ از دنیا بیرون نمی‌رود تا خداوند چشمش را با شکست دشمنانش روشن کند؛ علاوه بر پاداش‌هایی که برای آخرت او ذخیره خواهد کرد.
   خطبه ۱۳۸ نهج البلاغه:  (خبر از فتنه‌ها و اتفاقات آینده و ظهور حضرت مهدی(عج))
قَالَ عَلیٌ عَلَیْهِ السَّلاَمُ: یَعْطِفُ الْهَوَى عَلَى الْهُدَى إِذَا عَطَفُوا الْهُدَى عَلَى الْهَوَى، وَ یَعْطِفُ الرَّأْیَ عَلَى الْقُرْآنِ إِذَا عَطَفُوا الْقُرْآنَ عَلَى الرَّأْیِ خبر از ظهور و سیستم حکومتى حضرت مهدى علیه السّلام: او (حضرت مهدى «عج») خواسته‌ها را تابع هدایت وحى مى‌کند، هنگامى که مردم هدایت را تابع هوس‌هاى خویش قرار مى‌دهند، در حالى که به نام تفسیر نظریّه‌هاى گوناگون خود را بر قرآن تحمیل مى‌کنند، او نظریّه‌ها و اندیشه‌ها را تابع قرآن مى‌سازد.
خطبه ۲۰۱ نهج البلاغه:  (تشویق به پیمودن راه راست)
قَالَ عَلیٌ عَلَیْهِ السَّلاَمُ: أَیُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِی طَرِیقِ الْهُدَى لِقِلَّهِ أَهْلِهِ، فَإِنَّ النَّاسَ قَدِ اجْتَمَعُوا عَلَى مَائِدَهٍ شِبَعُهَا قَصِیرٌ وَ جُوعُهَا طَوِیلٌ راه روشن حق: اى مردم در راه راست، از کمى روندگان نهراسید، زیرا اکثریّت مردم بر گرد سفره‌اى جمع شدند که سیرى آن کوتاه، و گرسنگى آن طولانى است.  
حکمت ۱۵۷ نهج البلاغه:  (آشکار بودن حقیقت برای حق طلبان)
قَالَ عَلیٌ عَلَیْهِ السَّلاَمُ: قَدْ بُصِّرْتُمْ إِنْ أَبْصَرْتُمْ، وَ قَدْ هُدِیتُمْ إِنِ اهْتَدَیْتُمْ، وَ أُسْمِعْتُمْ إِنِ اسْتَمَعْتُم. فراهم بودن راه هاى هدایت (اخلاقى، اقتصادى): و درود خدا بر او، فرمود: اگر چشم بینا (اهل بصیرت) داشته باشید، حقیقت را نشانتان داده‌اند؛ اگر هدایت مى‌طلبید، شما را هدایت کردند؛ اگر گوش شنوا دارید، حق را به گوشتان خوانده‌اند.  

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x