
موسسه نگاه افق رسانه هتک حرمت مسجد الاقصی را محکوم کرد
محکومیت شدید هتک حرمت مسجد الاقصی از کلام مدیران و مسئولان موسسه نگاه افق رسانه

علیرضا اقتصاد – پایگاه خبری احوال نیوز ، موسسه نگاه افق رسانه، به مدیرعاملی دکتر رضاجلالی ، هنرمند و نویسنده ، و قائم مقام موسسه نگاه افق رسانه و پریسا نیک نام هتک حرمت مسجدالاقصی را توسط جمعی از صهیونیستهای افراطی به سرکردگی یکی از وزرای جنایتکار این رژیم و اقدام اشغالگران در ممانعت از ورود نمازگزاران فلسطینی به این مسجد را به شدت محکوم کرد.
موسسه نگاه افق رسانه ، هتک حرمت مسجدالاقصی توسط جمعی از صهیونیستهای افراطی به سرکردگی یکی از وزرای جنایتکار این رژیم و اقدام اشغالگران در ممانعت از ورود نمازگزاران فلسطینی به این مسجد را به شدت محکوم کردند.
مدیران و مسئولان موسسه نگاه افق رسانه با اشاره به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و حملات غیرقانونی آنها علیه لبنان و سایر کشورهای منطقه، بر مسئولیت قانونی و اخلاقی همه کشورها برای مقابله با این روند و مواخذه و مجازات جنایتکاران تاکید کردند.
موسسه نگاه افق رسانه، با اشاره به جایگاه رفیع مسجدالاقصی بهعنوان قبلهگاه نخستین مسلمانان، در بین امت اسلامی و مردم فلسطین، اقدام رژیم صهیونیستی در هتک حرمت مسجدالاقصی را در راستای سیاست این رژیم برای تغییر هویت اسلامی و تاریخی قدس شریف، و تحریک احساسات مسلمانان جهان دانست و خواستار اقدام موثر سازمان همکاری اسلامی و کشورهای مسلمان برای خنثی کردن تحرکات رژیم آپارتاید اسرائیل علیه هویت اسلامی و تاریخی قدس شریف شد. با اشاره به اینکه ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی در هر شرایط با ملت مظلوم فلسطین بوده است .
انتهای پیام/*