
سرهنگ علی سبحانی: دستگیری ۳ محکوم فراری با ۳۱میلیارد کلاهبرداری
دستگیری ۳ محکوم فراری با ۳۱میلیارد کلاهبرداری
پایگاه خبری احوال نیوز، سرهنگ علی سبحانی، فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر، از دستگیری ۳ نفر که به اتهام کلاهبرداری ۳۱ میلیارد ریالی محکوم شده اما متواری و تحت تعقیب مرجع قضائی بودند خبر داد.
سرهنگ علی سبحانی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان کرد: ماموران کلانتری ۱۳ فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر در راستای اجرای طرح شناسایی و دستگیری محکومان غایب و متواری با رصد هوشمندانه خود ۳ کلاهبردار که در مراجع قضائی محکوم شده اما متواری بودند را شناسایی کردند.
وی افزود: این افراد به اتهام کلاهبرداری ۳۱ میلیارد ریالی از ۳ شهروند محکوم شده اما متواری بودند که با تلاش ماموران در مخفیگاه های خود دستگیر و برای اجراء محکومیت خود تحویل مرجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر اظهار داشت: به منظور احقاق حقوق شهروندان طرح دستگیری محکومان غایب و متواری به صورت مرتب و مداوم در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار دارد.
انتهای پیاک/*
