خبر فوری۲۴ دقیقه پیش
اجتماعی کد خبر: ۱۱۲,۰۶۶

تاکید بر رفع انحصار در کارگروه آرد و نان استان اصفهان

تاکید بر رفع انحصار در کارگروه آرد و نان استان اصفهان

نویسنده: manager انتشار: دی ۱, ۱۴۰۳ بروزرسانی: دی ۷, ۱۴۰۳ بازدید: ۱

تاکید بر رفع انحصار در کارگروه آرد و نان استان اصفهان

تاکید بر رفع انحصار در کارگروه آرد و نان استان اصفهان

پایگاه خبری احوال نیوز،
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، گفت: رفع انحصارات در زمینه آرد و نان از جمله نگرش‌های اصلی کارگروه است.

به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز، به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، محمود حقیقت‌سرشت در حاشیه کارگروه فوق‌العاده آرد و نان استان اصفهان اظهار کرد: هدف از تشکیل ویژه این جلسه رسیدگی به موضوع حمل‌ونقل، پیگیری مصوبات جلسات قبل و سایر مسائل این حوزه بود و مذاکرات خوبی در این زمینه انجام شد.
وی افزود: تصمیماتی در حوزه آرد و نان در چهار محور اتخاذ شد؛ آسیب‌شناسی در خصوص محدودیت‌هایی که در شبکه آرد و نان از جمله تصمیمات عنوان شده در این جلسه بود و قرار بر این شد تا با بررسی این حوزه، شرایط بهتری در محیط کسب‌وکار آرد و نان هم در نانوایی‌ها و هم در صنف و صنعت ایجاد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: در این زمینه کارگروهی شکل گرفت تا محدودیت‌ها بررسی و نتایج نهایی در جلسه‌ای فوق‌العاده بیان شود.
وی با اشاره به سایر محورهای این جلسه عنوان کرد: بررسی مشکلات و ایرادات سامانه نانینو از دیگر موضوعات این جلسه بود و مقرر شد که در این زمینه کارگروهی با محوریت اداره اقتصاد و دارایی استان به منظور احصا تمام موانع و چالش‌های موجود تشکیل شود.
حقیقت‌سرشت افزود: پدافند غیرعامل نیز از جمله موضوعات مطرح شده در این کار گروه بود و در این زمینه تصمیم بر آن شد که جلسه‌ای با محوریت سازمان صمت استان برای ارائه راهکارهای اجرایی در این حوزه از جمله چندگانه‌سوز شدن، برگزار شود و موضوعات مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.


تاکید بر رفع انحصار در کارگروه آرد و نان استان اصفهان

وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در زمینه حمل‌ونقل تصریح کرد: در این خصوص اقدامات غیرنهایی انجام شده است و مقرر شد که در جلسه بعد در زمینه حمل‌ونقل آرد و نان نانوایی‌ها و سایر درخواست‌کنندگان راهکاری ارائه گردد تا ما بتوانیم در کنار حمل‌ونقل آرد و نان، شرایط را برای ارجاع درخواست و برطرف شدن نیاز مصرف‌کنندگان فراهم کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر رفع انحصار در زمینه آرد و نان تصریح کرد: در این کارگروه چند نگرش وجود دارد که یکی از آنها به حداقل رساندن انحصارات است تا با توجه به موضوع کیفیت و امنیت غذایی در زمینه آرد کامل و همچنین کارخانجات آرد، اختصاص سهمیه به واحدها و حمل‌ونقل، محدودیتی نداشته باشیم و شاهد افزایش تعداد واحدهای آرد کامل باشیم.
وی با بیان اینکه هدف اصلی ما افزایش کیفیت است، گفت: تلاش ما بر آن است تا با ملاک قرار دادن این موضوع، فضا را به گونه‌ای رقم بزنیم که با قیمت مناسب به کیفیت مورد نظر در زمینه آرد و نان دست یابیم.

علیرضا اقتصاد

انتهای پیام/*

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x