به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز ؛ سرپرست وزارت خارجه بر لزوم جلوگیریِ هرچه سریعتر از ادامهٔ جنایات و حملات صهیونیستها علیه مردم غزه تأکید کرد و بیتوجهی به این موضوع و گسترش حملات رژیم صهیونیستی را منشأ تنش تصاعدیِ بحران در منطقه دانست.
باقری در واکنش به برنامهٔ روسیه برای طرح مسئلهٔ فلسطین و جنایات صهیونیستها در جنگ غزه در مدت ریاست دورهایِ این کشور بر شورای امنیت، از تلاشهای روسیه تقدیر کرد.
وزیر خارجهٔ روسیه هم ضمن تبریک مجدد بابت برگزاریِ موفقیتآمیز انتخابات ریاستجمهوری در ایران و با ابراز خرسندی از روند همکاریهای دوجانبه، پیشبرد موضوعات در دستور کار با ایران را مورد اهتمام رهبران روسیه دانست.
لاوروف با اشاره به نگرانیِ مشترک روسیه دربارهٔ احتمال گسترش دامنهٔ درگیری و تجاوز فراگیر صهیونیستها ازجمله به لبنان، اعلام کرد که کشورش بهدنبال جلوگیری از چنین رویدادی است و بر مسئولیت همهٔ طرفها در این زمینه تأکید کرد. در این گفتگو در خصوص برگزاریِ نشستهای سهجانبهٔ منطقهای تبادل نظر و نسبت به برنامهریزیِ لازم اقدام شد.
فاطیما صحرایی
انتهای پیام/*
