استان اصفهان اقتصادی حوادث

توقیف لودر ۱۰۰ میلیاردی در نطنز

پایگاه خبری احوال نیوز، جانشین فرمانده انتظامی استان از توقیف یک دستگاه لودر قاچاق به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال در شهرستان نطنز خبرداد.

سردار”محمدرضا هاشمی فر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت: در راستای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان نطنز حین کنترل و سرکشی از یک پارکینگ به یک دستگاه لودر مشکوک و برای بررسی وارد عمل شدند.

وی در ادامه افزود: ماموران انتظامی در بررسی های صورت گرفته دریافتند لودر مذکور قاچاق و فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی است که ضمن هماهنگی با مرجع قضایی نسبت به توقیف آن اقدام کردند.

جانشین فرمانده نظامی استان با اشاره به این که ارزش لودر مکشوفه توسط کارشناسان مربوطه ۱۰۰ میلیارد ریال برآورده شده است گفت: در این رابطه یک متهم شناسایی و پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قرار گرفت.

فاطیما صحرایی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای
Article Rating
اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x