درخواست نمایندگان از رئیس جمهور برای برکناری سیف
نماینده مردم خمینیشهر گفت: ۱۶۳ نفر از نمایندگان طی نامهای از رئیس جمهور خواستار برکناری رئیس کل بانک مرکزی شدند.
به گزارش سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینیشهر با اشاره به درخواست تعدادی از نمایندگان برای برکناری سیف رئیس کل بانک مرکزی، گفت: ۱۶۳ نماینده طی نامهای از رئیس جمهور خواستار برکناری سیف رئیس بانک مرکزی شدند که بنده نیز از نمایندگان امضا کننده این درخواست هستم.
وی تصریح کرد: با توجه به ناتوانی سیف در اداره ارز با وجود پیشبینیهای بسیاری از اقتصاددانان و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در اداره قیمت ارز ما این نامه را به رئیس جمهور نوشتیم.
ابطحی تأکید کرد: البته دولت میخواهد سیف را به صورت محترمانه از جایگاه فعلی خود بردارد و به عنوان سفیر در کشوری دیگری منصوب کند، اما ما میخواهیم که این شخص به دلیل عدم کارایی برکنار شود و جای خود را به دیگری دهد.
منبع:افکارنیوز
