اجتماعی استان اصفهان تصاویر مرکزی

توصیه های بهداشتی و کاربردی در خصوص بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی

توصیه های بهداشتی و کاربردی در خصوص بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم:

توصیه های بهداشتی و کاربردی در خصوص بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی این گونه اعلام شد.۱ – گوشت مرغ تازه باید دارای رنگ سفید مایل بصورتی، قوام طبیعی و عاری از هر گونه بوی نامطبوع باشد و در کشتارگاههای صنعتی طیور تحت نظارت دامپزشکی کشتار و بازرسی گردد ، در کیسه های نایلونی سالم و دارای تاریخ تولید و انقضا بسته بندی گردد.
خارج کردن مرغ از بسته بندی و عرضه آن بصورت غیر بسته بندی و یا قطعه بندی در مراکز عرضه ممنوع می باشد با توجه به خطرات بهداشتی از خرید مرغ زنده و یا گوشت مرغ فاقد بسته بندی مورد تأئید دامپزشکی، خودداری فرمائید. عمر ماندگاری مرغ تازه در دمای یخچال ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۳ روز و بصورت منجمد در فریزر دمای ۱۸- درجه سانتیگراد به مدت ۱ سال می باشد
۲ – مرغ منجمد آماده طبخ باید فاقد هر گونه آثار سوختگی ناشی از انجماد ( لکه های قهوه ای ) و آلودگی قارچی ( لکه های سبز ) باشد تبدیل مرغ از حالت انجماد به تازه در فروشگاه ها و فروش آن بصورت مرغ گرم ممنوع می باشد.
۳ – تخم مرغ سالم و تازه باید دارای پوسته سالم و بدون شکستگی به همراه سفیده ابری و زرده کروی در مرکز تخم مرغ باشد . مخلوط شدن زرده و سفیده تخم مرغ از علائم فساد تخم مرغ است پوسته تخم مرغ تازه بعد از پختن به راحتی جدا نمی شود و در مراکز عرضه باید تخم مرغ به همراه تاریخ تولید و انقضا در یخچال با دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x