اجتماعی استان تصاویر فرهنگ و هنر

کارگاه آموزشی آبزیان وامنیت غذیی

کارگاه آموزشی آبزیان وامنیت غذایی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان :

دوره آموزشی آبزیان وامنیت غذایی، بصورت تئوری وعملی با معرفی ارزش های غذایی ، روش های طبخ آبزیان برای کارشناسان ترویج شهرستان ها و سازمان درمرکز استان برگزار شد، دراین برنامه آموزشی محمدرضاعباسی مدیر شیلات سازمان گفت: امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مرم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی به منظورزندگی سالم و فعال می باشد. وآبزیان به لحاظ مزیت های نسبی که به سایر گوشت ها نقش موثری در امنیت غذایی و سلامت جامعه دارند.
شایان ذکر است ؛گوشت ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین ها ، مواد معدنی و دیگر مواد مورد نیاز بدن است . پروتئین ماهی به دلیل داشتن تمامی اسیدهای آمینه ضروری و عوامل محرک رشد اثر مهمی در ترمیم بافت ها و سلامتی و شادابی انسان و به طور کلی رشد بدن دارد و کمبود این پروتئین سبب عدم تعادل دستگاه عصبی گشته و عقب ماندگی فکری و رنجوری و ضعف جسمانی را در انسان پدید می آورد و همچنین مقاومت بدن را در برابر بیماریهای عفونی کاهش می دهد. با نگاهی به آمار ارائه شده توسط سازمان خواروبار و کشاروزی ملل متحد ( FAO ) معدل مصرف جهانی آبزیان معادل ۲۲کیلوگرم و میزان سرانه مصرف آبزیان کشوری حدود ۱۴ واصفهان معادل ۱۳کیلوگرم می باشد.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x